Dijeta 23. lipnja 2023.

Uključite ovo u svoju dnevnu rutinu i kilogrami će se topiti čak i ako ne mijenjate prehrambene navike

Foto: Unplash, Luke Dahlgren

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mjesec dana pila sam Herbafast Lady kapsule i Herbafast Fiber prah koji se miješa s vodom. Proizvodi su na biljnoj bazi registrirani kao dodatak prehrani s ciljem pomoći u mršavljenju. Ovo je moje iskustvo.

Odlučila sam se za ove proizvode jer su na biljnoj bazi i u uputstvima piše da ih čak mogu konzumirati i djeca iznad 12 godina starosti što ulijeva povjerenje. U kutiji se nalaze proizvodi dovoljni za trideset dana. Tri kutije kapsula pakiranih po deset komada i 20 vrećica Herbafast Fiber praška. Na omotu se nalazi i preporuka za primjenu proizvoda u tri faze. U prvoj fazi pije se jedna kapsula ujutro s velikom čašom vode. U drugoj fazi uz kapsulu pije se Herbafast Fiber pola sata prije večere. U trećoj fazi uz kapsulu piju se prema potrebi dva Herbafast Fibera pola sata prije ručka i pola sata prije večere. U Herbafast paketu nalazi se i kartica s QR kodom (u slučaju da ne nađete QR kod možete kontaktirati proizvođača i on će vam ga poslati). Nakon što se QR kod skenira, link odvodi korisnika na Herbafast stranicu, gdje upisuje svoje podatke i želje te mu nutricionist na mail adresu šalje besplatan plan prehrane za 30 dana. Znači uz Herbafast paket Health and Beauty, dobiva se i besplatan nutricionistički plan prehrane. 

Prvi tjedan

Kapsula koja sadrži capsaicin, papar i đumbir treba se popiti pola sata prije doručka sa što više vode. Kombinacija tih sastojaka navodno sagorijeva masti, a đumbir suzbija apetit. U sinergiji navedeni sastojci stvaraju osjećaj sitosti i smanjuju želju za hranom. Prvih dana sam primijetila da češće imam poriv za mokrenjem što se poklapa s navodima proizvođača AbelaPharm da Herbafast Lady kapsula potiče izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu. Proizvođač također tvrdi da Herbafast kapsula koja sadrži i cink dokazano eliminira toksine iz organizma što povoljno utječe na smanjenje tjelesne mase i celulita.

 | Author: Iva Butković Tešija Foto: Iva Butković Tešija

Drugi tjedan

Što se tiče mojih prehrambenih navika nisam ih mijenjala zbog korištenja Herbafast kapsula i praha jer se trudim jesti zdravo i dijetalno što mi i uspijeva uglavnom preko tjedna, ali vikendom se niti ne trudim odoljeti riži i tjestenini u azijskim jelima, vinu i kolačima. Nastojim i redovito vježbati. Ovo nastojim, će shvatiti većina rekreativnih vježbača jer se često vježbanju ispriječe neke obaveza ili naprosto umor. Uglavnom, nastavila sam s uzimanjem kapsula i ne znam jesam li se navikla i prestala primjećivati, ali kao da mokrenje nije bilo tako učestalo kao prvih dana.

S Herbafast Fiber prahom koji dolazi u okusu jagode i limuna bila sam i još sam oduševljena. Kada se prahu doda voda vrlo brzo se pretvara u gel te ga treba popiti što prije i gotovo odmah stvara osjećaj sitosti koji traje. Moram se još vratiti na svoje prehrambene navike i naglasiti da su mi doručak i ručak najvažniji obroci, a da večeram vrlo rijetko, odnosno i kad večeram to je neka gusta juha, proteinski puding ili svitak od tofua. Uz Herbafast Fiber u potpunosti sam izbacila taj večernji obrok ili snack jer mi nisu trebali. Proizvođač napominje da ovi proizvodi nisu zamjena za obrok i da se konzumiraju prije jela. 

 | Author: Iva Butković Tešija Foto: Iva Butković Tešija

Treći tjedan

Herbafast Fiber sadrži glukomanan koji je jedan od rijetkih biljnih tvari za koji nutricionisti složno tvrde da zaista može pomoći u mršavljenju bez neželjenih posljedica. Probala sam glukomanan u kapsulama od drugog proizvođača i moram napomenuti da mi puno više odgovara prah, zato jer kad se popije napitak s okusom jagode ili limuna ipak se malo zadovolji taj poriv za okusima. Herbafast Fiber osim glukomanana sadrži cink koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnom metabolizmu makronutrijenata i normalnom metabolizmu masnih kiselina. Također sadrži i vitamin C.

Tijekom trećeg tjedna uglavnom sam nastavila uzimati po jednu vrećicu Herbafast Fibera dnevno i već u drugom tjednu sam primijetila da mi je stolica redovitija, a tijekom trećeg tjedna i učestalija. Svoje tridesetodnevno Herbafast iskustvo bez značajnijeg mijenjanja prehrambenih i vježbačkih navika završila sam s dva kilograma manje što smatram odličnim rezultatom. Iako uz Herbafast paket dođe i kartica s QR kodom, putem kojeg se dobiva besplatan plan prehrane za 30 dana, kreiran od strane nutricioniste, nisam ga tražila jer nisam bila spremna slijediti novi plan prehrane, da jesam vjerujem da bi rezultati bili još bolji, iako sam i ovako vrlo zadovoljna. 

 | Author: Iva Butković Tešija Foto: Iva Butković Tešija

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      stepagraaaa

      Tablete za mršavljenje - https://euhealth24.com/hr/drug/xenical-generic iskreno PREPORUČAM svakome.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.