Dijeta 03. lipnja 2010.

Robert u obliku jabuke

Robert-Masaza
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Robert Tomić Zuber se nakon detaljne analize i mjerenja tijela, koje je pokazalo da pripada tjelesnom tipu jabuke, prepustio relaksirajućoj masaži s toplim uljima i soli u Twintime Health & Wellness Clubu, iako sam za sebe kaže kako nikada nije bio tip od masaže

U TwinTime Health&Wellness Clubu Robertu su napravili individualnu analizu tjelesne kompozicije na osnovi izmjerenih obujma na različitim djelovima tijela, dijametra kostiju i debljine kožnog nabora izmjerenog kaliperom.

Robert ima oblik tijela tipa jabuka

Sofisticirani kompjuterski program, E.J. Multiprogram na osnovu unesenih vrijednosti, izračunao je Robertov Body Mass Index (BMI) koji iznosi 32 , što spada u pretilost 1. stupnja, što su ranije ustvrdile i nutricionistice u Vitaminoteci.

'Trenutačni omjer mišićne mase je 28, 5 posto, koštane mase 14 posto , a masnog tkiva oko 33 posto.  Robert je tip jabuke, a na osnovu dobivenih rezultata neminovan je pristup redukciji tjelesne težine', objasnila je dr. Dragica  Kelam Perić.

Twintime programom s dvanaest kombiniranih aparativno – preparativnih tretmana, Robert će dubinski izdrenirati i detoksificirati tijelo, potaknuti otapanje potkožnog masnog tkiva, tonificirati kožu tijela s učinkovitim redukcijskim i anticelulitnim efektom.

Saznaj jesi li tip kruške ili jabuke...

Nisam tip od masaža

Iako je na početku s nedoumicom gledao u stol za masažu, Robert se je vrlo brzo opustio.

'Nisam nikad bio tip od masaža, ali u Twintimeu čine sve kako bi mi bilo što ugodnije. Bolje mi je nego što sam očekivao. Sauna mi također pomaže za izbacivanje tekućine'.

'Mislim da je gubitak kilograma potpomognut tretmanima. Bio sam vrlo opušten nakon masaže, a s leđima i vratom više nemam problema', objasnio je Robert.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.