Dijeta 09. lipnja 2015.

Završile su prijave za radionicu Kluba

Radionica22
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mršavimo zajedno klub sa svojim stručnjacima organizira besplatnu radionicu namijenjenu članovima Kluba koji žele naučiti više o zdravom i prirodnom mršavljenju. Radionica će se održati 17. lipnja u 18 sati u Body & Mind studiju (Vukovićeva 11, Zagreb - ulaz Baruna Filipovića). Pridruži nam se i nauči kako uravnotežiti svoju prehranu!

Kako se prijaviti na radionicu?

Radionica je namijenjena članovima Mršavimo zajedno kluba. Ako još nisi član, učlani se!

Za dolazak na radionicu, bilo je potrebno ispuniti obrazac na dnu članka i odgovoriti na pitanje ''Zašto želiš sudjelovati na radionici?''. Broj polaznika je ograničen - prema odabiru redakcije kontaktirali smo autore 20 najboljih odgovora te će oni sudjelovati na radionici: Ljubica Ber, Marina Bralo, Edina Fajković, Barbara Franjić, Gabriela Hodak, Ana Horvat-Grabar, Ružica Kos, Željka Krizmanić, Mandica Kutle, Danijela Mikelić, Nevena Miljuš, Zdravka Nakić, Martina Orešković, Jasminka Popović, Sandra Runtas Ivkovčić, Tatjana Štimac, Ljerka Šurina, Mirjana Udiljak, Željko Vincelj, Iva Vrsaljko. Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

Polleo Sport, prijatelj Mršavimo zajedno kluba, svim polaznicima će darovati prigodne poklon pakete proizvoda iz svog asortimana. 

Više o radionici zdravog i prirodnog mršavljenja

Odgovore na pitanja u vezi tjelovježbe i prehrane polaznicima će dati nova stručnjakinja Mršavimo zajedno kluba pilates trenerica Mirela Anić i njezin tim trenera Body & Mind studija. Više o samomotivaciji i ustrajnosti na zdravom mršavljenju doznat će od također nove stručnjakinje Kluba, psihoterapeutkinje prof. Mare Orehovec. Radionica se sastoji od dva dijela:

  • U prvom dijelu će psihoterapeutkinja prof. Mara Orehovec održati predavanje o psihologiji mršavljenja i tome kako ono zapravo kreće iz glave. ''U mom rječniku ne postoji riječ dijeta. Smatram da je važno naučiti jesti ono što nas hrani, a ne ono što nas deblja i to bi trebao postati novi način prehrane. Dijeta ima početak i kraj, a ono što je potrebno za dugoročne promjene su nove navike'', objašnjava Mara. ''Važno je promijeniti stavove i prehrambene navike te postići ravnotežu između duha i tijela'', dodaje. Uz druženje, razgovor i vježbe opuštanja naučit ćeš više o utjecaju nesvjesnog i kako na to djelovati.
  • U drugom dijelu će Body & Mind tim trenera predstaviti svoj autorski sustav treninga PROGRESSIVE, koji će polaznici ujedno i vježbati. PROGRESSIVE je kondicijski trening koji predstavlja fuziju kardio treninga, kondicijskih vježbi, core treninga, treninga snage, izdržljivosti i fleksibilnosti. ''Tijekom PROGRESSIVE treninga čini ti se da si u jednoj velikoj motoričkoj igraonici koja osim što pozitivno utječe na psihičko stanje, utječe i na redukciju potkožnog masnog tkiva, zdravlje kardio-vaskularnog sustava, poboljšanje mišićnog tonusa, povećanje fleksibilnosti, balansa te pravilnog držanja i kretanja'', napominje trenerica Mirela Anić. Na ovom dijelu radionice će polaznici koristiti rekvizite i težinu vlastitog tijela. 

Zbog tjelovježbe na radionici, preporučujem polaznicima da dođu u sportskoj odjeći i tenisicama. 

Saznaj kako je bilo na prvoj radionici Mršavimo zajedno kluba.

Učlani se u Mršavimo zajedno klub i smršavi 1 kilogram tjedno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.