Dijeta 18. prosinca 2013.

Odaberi idealnu dijetu za sebe!

Mirja468X310
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog četvrtka u terminu od 16 do 18 sati možeš na broj 060 50 10 10 nazvati nutricionisticu Mirju Jošić te potražiti njezine savjete o dijetama i namirnicama koje pospješuju mršavljenje. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Uravnotežena i zdravija prehrana

Nakon blagdanskog izobilja i uživanja u delicijama najčešće razmišljamo o tome kako što brže i lakše skinuti dodatne kilograma koje smo u kratkom razdoblju nakupili. Nutricionistica Vitaminoteke dipl. ing. Mirja Jošić savjetovat će ti koje ljekovite biljke su idealne za detoksikaciju organizma te koje mogu pospješiti funkciju jetre i pridonijeti boljem radu probavnog sustava. 

Ako se uz tjelovježbu želiš riješiti viška kilograma i konkretnom dijetom, pitaj je koja bi najbolje odgovarala tvome organizmu, ovisno o prehrambenim i životnim navikama.

Spriječi nadutost trbuha

Ako želiš imati ravan trbuh, trebaš paziti na umjeren unos soli i izbjegavati gazirana pića. Nutricionistica Mirja Jošić svojim savjetima ti može pomoći riješiti problem nadutosti trbuha. Nauči kako pravilnim odabirom i kombinacijom namirnica možeš ublažiti i izbjeći nastanak ove pojave.

Sa svim upitima o tegobama možeš se nutricionistici Mirji Jošić obratiti svakog četvrtka na broj telefona 060 50 10 10. Njezine savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.