Dijeta 27. travnja 2012.

Nutricionističke tajne za vitku liniju

Mz5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznati tv-voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević posjetili su nutricionističko savjetovalište Vitaminoteku gdje su ih uputili u tajne zdrave prehrane

Upoznaj sudionike Mršavimo zajedno 5

Prvi par koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta "Mršavimo zajedno" su poznati tv-voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica novinarka Nikolina Gerek. Nikolina i Davor zajedno rade već 15 godina i raduju se što će jedno drugom biti potpora tijekom zajedničke bitke sa suvišnim kilogramima.

Saznaj više o našem prvom paru...

Drugi par koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta "Mršavimo zajedno" su mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević. Supružnici vjeruju kako će jedno drugom biti dobra podrška u zajedničkom mršavljenju, a najteže će im biti odricanje od kasnih večera koje su im najveći porok.

Saznaj više o našem drugom paru...

Prehrambene greške

Nutricionistica Sandra Krstev Barać iz Vitaminoteke je nakon procjene prehrambenih navika naših kandidata i ispunjavanja upitnika, upozorila na najveće prehrambene greške poput preskakanja obroka i konzumiranja obilnih večera i dala im smjernice koje će im olakšati svakodnevnu prehranu.

Također, kandidati će dobiti individualne jelovnike koje će slijediti tijekom dva i pol mjeseca trajanja projekta.

Pogledaj video i poslušaj što Davor, Nikolina, Andrea i Mladen kažu o svojim prehrambenim navikama!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.