Dijeta 29. lipnja 2012.

'Nosim 3 broja manje hlače'

Matijevic2.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Andrea se veseli što se približava razdoblju kad se nije opterećivala viškom kilograma, a najviše se iznenadila kad je vidjela svoje fotografije s mora jer nije očekivala da se njen gubitak kilograma toliko vidi. Odlučila je i nakon programa biti ustrajna i zadržati postignute rezultate

Sve na meni opet stoji skladno i nemam problema s odabirom veličina. Za nagradu sam se počastila tako što sam potpuno obnovila garderobu. Posebno sam se iznenadila kad sam shvatila da sam se smanjila za 3 konfekcijska broja. Bez problema oblačim hlače broj 40 i to talijanske veličine što nisam već neko duže vrijeme mogla obući. 

Duručkuj kao car, ručaj kao kralj, a večeraj kao prosjak

Nije mi bio cilj da se uz ovaj program 'pretvorim' u vješalicu nego da eliminiram viškove, jer mislim da su lijepe i umjerene obline vrlo ženstvene i ne planiram ih se odreći. Vrlo sam zadovoljna postignutim i nastavit ću sigurno s vođenjem računa oko težine i nakon završetka programa.

Večere mi više ne nedostaju, a pozitivan pomak je što redovito doručkujem. Čim preskočim doručak, unazadim mršavljenje jer mi kilogrami sporije idu. Izgleda da sam potvrdila slavnu misao da ujutro treba jesti kao car, ručati kao kralj, a večerati kao prosjak.

Mršavljenje i prijateljstvo

Budući da je lijepo vrijeme daleko se više krećem, vozim bicikl, puno pješačim i trčim za djecom tako da mislim da mi prestanak vježbanja u teretani neće naškoditi i da ću s lakoćom zadržati postignutu težinu. Najviše će mi nedostajati tretmani LPG-a kojima sam poprilično smanjila celulit, no zbog silnih obaveza nisam mogla koristiti ove tretmane koliko sam htjela.

Da se mene pitalo išla bi svaki dan, no i ovako sam postigla puno. Posebno mi je drago što sam imala priliku upoznati Nikolinu s kojom smo se intenzivno družili za vrijeme boravka u Mošćeničkoj Dragi. Vrlo je draga i topla osoba, a našle smo se i po načinu razmišljanja tako da su naša druženja uvijek vrlo zabavna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.