Dijeta 28. travnja 2014.

Moj uspjeh: U tri mjeseca 14 kg lakši!

Dean-Uspr
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dean Beširević 29-godišnji je Riječanin koji se s viškom kilograma borio od puberteta. Prije tri mjeseca učlanio se u 'Mršavimo zajedno klub' te je uz pomoć Kluba do sada smršavio 14 kilograma pa je s početnih 105, došao na 91 kilogram. S nama je podijelio svoje pozitivno iskustvo s Klubom

Loša prehrana uzrok nakupljenih kilograma

''Problemi s težinom počeli su u vrijeme puberteta. Pokušavao sam paziti na prehranu, ali bez većeg uspjeha. I kada bih se pridržavao nekakve dijete, nije bilo vidljivih rezultata jer je uvijek bilo navedeno samo što jesti ili ne jesti, bez ikakvih kvalitetnih obrazloženja. Iskreno, nisam imao dobre navike, jeo sam sve, ponekad i u većim, a ponekad i u manjim količinama'', objasnio nam je Dean.

''Za Mršavimo zajedno klub saznao sam kada sam pročitao članak o Edonu Ademiju koji je tako skinuo višak kilograma. Odlučio sam se učlaniti, vidjeti sam o čemu se radi i kako program funkcionira, odnosno kako će biti objašnjeni jelovnici i druge stvari unutar programa. Nisam pritom imao prijeloman trenutak, nego sam jednostavno odlučio smršavjeti, jer mi je već bilo naporno gledati se s većim trbuhom.''

Rezultati već nakon prvog tjedna

Dean kaže da je prije učlanjenja u Mršavimo zajedno klub smatrao kako će biti puno odricanja, ali prevario se. Jede gotovo sve što i do tada, tako da mu to ne predstavlja problem. Kod samih jelovnika Kluba mu se najviše sviđa to što su dobro i stručno objašnjeni, odnosno piše koje količine pojesti, kako određeno jelo pripremiti te koja je kalorijska vrijednost samog obroka.

''Vježbam uz treninge Kluba, koji mi odgovaraju, a krećem i u teretanu, kako bih brže postigao željeni rezultat. Tijekom ova tri mjeseca nisam niti jednom došao u stanje demotivacije i stagnacije, jer sam već nakon prvog tjedna vidio rezultate, a to je 1 kilogram manje i nekoliko centimetara u struku manje'', rekao nam je Dean i dodao kako stranicu Mršavimo zajedno kluba od samog početka Dean posjećuje svaki dan, tamo bilježi dnevne aktivnosti, konzumirane obroke i jednom tjedno unosi nove mjere. Tako najbolje može pratiti svoj napredak i vidjeti što je sve postigao od samog učlanjenja.

I roditelji mršave uz jelovnike Mršavimo zajedno kluba

''Moji ukućani, prijatelji i poznanici primijetili su promjenu i jako su zadovoljni napretkom, iako pojedini u početku nisu znali kako sam to postigao. I članovi obitelji probali su jelovnike Mršavimo zajedno kluba s time da porciju prilagode sebi. Mogu reći da se i kod njih vide rezultati, iako jelovnici nisu primarno namijenjeni njima. Cijela obitelj je sretna i zadovoljna! U Klubu se obraćam za savjete stručnjacima kada imam nedoumice ili želim saznati više, a najviše sam pitanja postavljao nutricionisticama, odnosno pitanja vezana uz prehranu. Sa svim sam odgovorima bio jako zadovoljan i vjerujem kako će i dalje tako ostati'', rekao je Dean.

Sve se može kad se hoće

Do zacrtanog cilja Deana dijeli još 5 kilograma (s početnih 105 došao je do 91 kilograma), osjeća se odlično, sigurniji je, ima više energije, motivacije i nastavlja i dalje u što boljem tempu. Naravno, kada postigne svoj cilj, želi i dalje održavati postignutu težinu. Uz Mršavimo zajedno klub usvojio je navike kvalitetnije prehrane, koja nije 'skupa', kako su mu drugi prije znali savjetovati, već smatra kako je vrlo pristupačna.

''Inače sam takav da kada nešto 'zacrtam' to i pokušavam postići, s usponima ili padovima. Naučio sam da se samo trebaju posložiti 'kockice u glavi' i da se sve može kada se hoće, a Mršavimo zajedno klub mi je u tome pomogao!'', zaključio je Dean.

Pročitaj i priču Edona Ademija, koji je uz Mršavimo zajedno klub smršavio 31 kilogram u šest mjeseci. Ako i ti želiš mršavjeti na prirodan i zdrav način, uz podršku stručnjaka ili se dovesti u top formu prije ljeta, prijavi se u 'Mršavimo zajedno klub'!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.