Dijeta Dijetni savjeti 17. siječnja 2021.

Melem od hrena uz koji možeš izgubiti čak 10 cm u struku za 3 tjedna

Foto: Guliver/Shutterstock Hren ostavlja osjećaj kao da pročišćuje sinuse
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dr. Irina Stefanovska, koju smatraju najboljom ruskom travarkom tvrdi da recept za revolucionarni melem kojeg je osmislila može pomoći ženama i muškarcima da izgube čak 10 centimetara u struku za samo tri tjedna.

Njen recept je zaista jednostavan i radi se od prirodnih sastojaka. Tajni sastojak melema je hren. Stefanovska tvrdi kako je hren ključni dodatak masnoj hrani jer pomaže da se hrana brže probavi, a potiče i razvoj dobrih bakterija u crijevima. Hren pomaže u mršavljenju, čisti organizam i poboljšava metabolizam. Bogat je vitaminom C, B1, B6, B12, željezom, magnezijem, kalcijem i fosforom.

Možda te zanima... 12 najboljih napitaka za osjećaj sitosti i brže sagorijevanje kalorija Dijeta

Sastojci:

  • 125 g  hrena
  • 3 limuna
  • 3 žlice meda

Priprema: Isjeckaj hren i stavi ga u blender. Miksaj dok smjesa ne postane glatka. Dobro operi limune, nareži ih i očisti od koštica. Tako nasjeckani limun dodaj u blender, a potom i med i miksaj dok se sva tri sastojka ne stope. Mješavinu možeš držati u tegli u hladnjaku. Svaki dan dva puta dnevno uz obrok uzmi jednu žlicu mješavine.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      heltere

      Tablete za mršavljenje - http://nplink.net/Q38U38Th Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.