Dijeta 05. prosinca 2013.

Lida ostvarila želju i smršavjela 8 kg!

Lida2_1
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mama Lida Šimunec je na završnom vaganju u Vitaminoteci postigla odlične rezultate: u sedam tjedana smršavjela je čak osam kilograma, značajno smanjila opseg struka za ukupno deset cm i povećala udio mišićne mase. 'Uz odlične rezultate vratilo mi se povjerenje u samu sebe i ovih dana zračim od sreće'

'Rezultati vaganja u Vitaminoteci uljepšali su mi dan. Očekivala sam dobre rezultate, ali nisam mislila da ću izgubiti deset centimetra u struku, što me iznenadilo. Jako sam vesela i sretna što sam ostvarila cilj, naučila se pravilno hraniti i što je najvažnije - naučila vježbati pilates, sve pohvale mojim trenerima u Body&Mind Studiu.

Vratili ste mi samopouzdanje i zračim od sreće

Na poslu dobivam same pohvale od kolegica, koje me pitaju kako sam uspjela smršavjeti toliko u tako kratkom roku, a osim vitke linije kažu mi i da sada izgledam mlađe. Ja im kažem da su za to zaslužni pravilna prehrana, vježbanje i Sensilab dodaci prehrani. Uz odlične rezultate vratilo mi se povjerenje u samu sebe i ovih dana zračim od sreće. Zahvaljujem ekipi Zdrave Krave, Body&Mind Studiju i Mireli Anić, psihologu Hrvoju Malekoviću, sponzorima Sensilab i nutricionisticama Vitaminoteke, Mirji Jošić i Sandri Krstev Barać.

Acai Detoxan kapsule lagane su, djelotvorne, bez ikakvih nuspojava. Preporučujem ih i drugima koji trebaju pomoć pri mršavljenju je su za razliku od drugih koje sam do sada probala, ove zaista djelotvorne i lagane za želudac. Zahvaljujem i svim prijateljima za podršku, pogotovo svojoj kćeri Heleni koja me i prijavila.

Kako sam izbjegla pekarske proizvode

'Priznajem kako mi je bilo teško kada sam prolazila pokraj pekare jer me je miris svježeg pečenog kruha i bureka privlačio, ali promijenila sam rutu i tako izbjegavala pekare. Ovih dana dok razgledavam po gradu i tražim darove, u jedno sam sigurna, da je moje novo tijelo najljepši dar koji sam željela', iskrena je Lida.

Komentar nutricionistice Mirje Jošić

Trenutna Lidina težina je 83,6 kg, BMI 28,3, opseg struka 96 cm, a opseg bokova 106 cm. Lida je uspjela smanjiti svoju tjelesnu masu za nevjerojatnih 8 kilograma i pritom premašila svoja očekivanja. Rezultati mjerenja pokazuju da je Lida mršavjela baš kako treba – povećala je udio mišićne mase za gotovo 2 posto, a smanjila udio masnog tkiva za oko 2,5 posto. Treba naglasiti kako je Lida značajno smanjila opseg struka za ukupno 10 cm i pritom smanjila rizik od  kroničnih bolesti koje se povezuju s prekomjernim nakupljanjem masnog tkiva na tom području. Lida zrači zadovoljstvom zbog postignutog uspjeha, što i nas stručnjake iznimno veseli.

Klikni i saznaj recept za Lidino dijetno varivo.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.