Dijeta Zdrava i vitka bez gladovanja 08. lipnja 2016.

Koliko kg možeš izgubiti u 4 tjedna?

Kalendar-Dijeta
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naturhouse dijetetičari u članku objašnjavaju promjene koje uočavamo nakon uvođenja pravilne prehrane u 4 tjedna. Ako uistinu želiš provjeriti učinkovitost metode mršavljenja iz Naturhouse, posavjetuj se s njihovim nutricionistima. Prijaviti se možeš za potpuno besplatne konzultacije putem linka

Nakon 1. tjedna:

U prvoj fazi uvođenja zdrave prehrane, možemo očekivati ​​veći gubitak ako se koristi dijeta za smanjenje kilograma. Ovisno o organizmu i prijašnjim dijetetskim tretmanima može se izgubiti 1-3 kg tjedno. To je uglavnom posljedica uvođenja velikih promjena u prehrambenim navikama koje određuje dijetetičar. Uvođenje redovitih i uravnoteženih obroka te odgovarajućeg unosa količine vode. U ovoj fazi uglavnom se uklanja višak metaboličke vode koji se nakuplja u našem tijelu. Nakon prvog tjedna, većini naših klijenata događaju se pozitivne promjene, kažu dijetetičari Naturhouse. Regulira se prehrana, dok se ne uravnoteži i poboljša funkcija probavnog trakta, koja je povezana i sa smanjenjem mogućih bolesti.

 • Gubitak težine od 1 do 3 kg
 • Smanjenje oteklina uzrokovanih zadržavanjem metaboličke vode u tijelu
 • Bolji osjećaj i vidno bolji izgled
 • Smanjenje problema probavnog trakta.

Nakon 2. tjedna:

U ovoj fazi, gubitak kilograma trebao bi biti oko 0.5-1 kg tjedno. To je preporučeno od strane Svjetske zdravstvene organizacije, dakle stopa mršavljenja koja je sigurna za zdravlje. Takav gubitak težine jamči akumulaciju tjelesne masti i metaboličke vode te trajne rezultate - kažu dijetetičari Naturhouse. Tijekom ove faze tretmana, tijelo bolje apsorbira hranjive tvari, tako da imamo više energije i značajno se poboljšava naše raspoloženje. U drugom tjednu često već vidimo opadanje centimetara u pojedinim dijelovima tijela.

 • Gubitak kilograma 0.5-1 kg
 •  Gubitak tjelesne masnoće i / ili metaboličke vode u tijelu
 •  Povećanje energije i značajnije poboljšanje raspoloženja
 • Pad centimetara u pojedinim dijelovima tijela (struk, bokovi, bedra)

Nakon 3. tjedna:

Nakon 3. tjedna provođenja dijete,  zamjetno se smanjuju centimetri u ciljanim dijelovima tijela. Ovisno o problemu, mogu se promatrati u najproblematičniji dijelovi tijela - obično trbuh i bedra. Promjene se ne vide samo mjerenjem stručne osobe, dijetetičarke, već i sami klijenti vide promjene po odjeći koja im postaje sve šira.

 • Gubitak težine od više 0.5-1 kg;
 • Tanji struk, bokovi i bedra.

Nakon 4. tjedna:

U 4. tjednu gubi se oko 3-4 kg koji ne samo da poboljšavaju kvalitetu života, već ti daju i veliko zadovoljstvo. Gubitak težine od samo 0,5 kg smanjuje opterećenje na svakom koljenu tijekom jednog koraka do 2 kg, a to definitivno poboljšava pokretljivost. Nakon mjesec dana mršavljenja mogu se uočiti pozitivne promjene u parametrima analize krvi (smanjenje koncentracije kolesterola, glukoze i slično). Korištenjem odgovarajuće preporuke dijetetičara i prirodnih dodataka tijelo se priprema za daljnje gubljenje težine.

 • Vaganjem se primjećuju 3-4 kg manje, iako se mogu vidjeti i golim okom;
 • Možda je vrijeme da nakon toga isprobaš odjeću u manjoj veličini
 • Dakako i raspoloženje se odmah mijenja, osjećaš se sretnije te možeš plesati cijlu noć bez ''suvišne prtljage''

Naturhouse prehrana također utječe pozitivno na tvoje zdravlje - napravi analizu krvi i vidjet ćeš da je vrijedno nastaviti dijetu pod stručnim nadzorom dijetetičara.

Ako uistinu želiš provjeriti učinkovitost metode mršavljenja iz Naturhouse, posavjetuj se s njihovim nutricionistima. Prijaviti se možeš za potpuno besplatne konzultacije putem linka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.