Dijeta 11. studenoga 2016.

5 načina kako izbjeći jesensko nakupljanje kilograma

Dijeta_6_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada dani polako postaju sve kraći, a temperature padaju, često se odgodi da se malo ulijenimo i ostajemo u udobnosti svog toplog doma. Vrlo brzo zamijenimo sat vremena vježbanja u fitnesu s izležavanjem na kauču i gledanjem najdraže serije. Zato se većina nas nakon završetka ljeta polako počne debljati.

Za to postoje dva glavna razloga: pojedemo više ˝utješne hrane˝ (slatko i slano pecivo, prigrisci…) i manje se gibamo, puno manje. Otkrivamo vam 5 savjeta kako sačuvati tjelesnu liniju tijekom cijele godine.

1. Razbijte rutinu

Čak nam i najdraže stvari mogu nam s vremenom dosaditi. Zato je dobrodošlo da svako toliko nešto promijenimo u našoj svakodnevnoj rutini. Izađite iz zone udobnosti i isprobajte nešto novo. Tako ćete i drugim mišićima tijela posvetiti više pažnje.

2. Vježbajte u dvoje

Ako ste tek počeli vježbati vrlo je korisno da si pronađete nekoga tko će vježbati s vama, nekoga tko će vas moći naučiti kako pravilno izvoditi vježbe, podijeliti novosti o vježbama i nekoga koji će vas znati motivirati kako bi vježbu izvodili redovito i pravilno. To je netko tko će vas izvući iz vašeg doma čak i po kiši i tko će točno razumjeti koji mišić vas boli.

2. Osvježite svoju glazbenu playlistu

Nove glazbene pjesme odličan su način kako se napuniti energijom i obogatiti svoju svakodnevnu rutinu. Ideje možete naći na You Tube kanalu ili na jednoj od brojnih stranica o trčanju, a možete si naći i zanimljivu internet radijsku postaju.

4. Odvojite si dan za odmor

Dan za odmor si planirajte unaprijed. Ako ste svaki dan izuzetni aktivni,  dan odmora ćete doživjeti kao da si ga niste zaslužili ili kao neki izgovor da ništa ne radite. To vas može dovesti do vrlo čestog oblika mišljenja »sve ili ništa« koje nam može vrlo smanjiti motivaciju. Zato će vam planiranje odmora omogućiti vrijeme za regeneraciju, opuštanje, uživanje i očuvanje potrebne motivacije.

5. Fat Out! ThermoBurn – idealno rješenje za "lijene dane"

Za sve one koji unatoč sve imate osjećaj krivlje ako koji dan ne napravite ništa i samo se odmarate odlična ideja je Fat Out! ThermoBurn. Topiti će vaše kalorije čak i kada ne budete ništa radili – osim uživali na kauču. Kako mu to uspijeva? S optimalnom kombinacijom sastojaka ubrzava probavu, minimalno podigne tjelesnu temperaturu, potiče topljenje masnoća i osigurava energiju. Fat Out! ThermoBurn će povećati učinke vaše tjelovježbe, a istovremeno će spriječiti nakupljanje kilograma i pomoći će vam smršaviti.

Zašto je tako djelotvoran?

Fat Out je thermoburner, što znači da djeluje tako da lagano povisi unutarnju tjelesnu temperaturu. Tako se masnoće brže sagorijevaju i pretvaraju u energiju. U samo jednoj kapsuli sadrži L-karnitin, L-tirozin, kofein, B vitamine, zeleni čaj i kajenski papar. Sastojak koji je u Fat Out! kapsulama izuzetno važan i učinkovit je L-karnitin. Njegova aktivnost je još veća kada se gibljete, vježbate, brzo hodate. Potiče topljenje masnoća i direktno ih pretvara u energiju. Umjesto da s prijateljicom sjedite na kavici,  preporučamo vam da odete na brzu šetnju u park ili planinariti, gdje ćete si moći bez grižnje savjesti priuštiti palačinku ili domaću pitu. Kada vam postane vruće znati ćete da se je aktivirao L-karnitin.

Od sada u posebnoj ponudi možete dobiti FatOut! 1+1 GRATIS

 | Author: PR Foto: PR

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.