Dijeta 21. kolovoza 2014.

Kako pristupiti detoksikaciji tijela?

10-Days-Detox-Product2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svrha čišćenja tijela je dobro poznata svjetskim zvijezdama. Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow i planetarno popularna Beyonce znaju da bez detoksikacije tijela, barem dva puta godišnje, mršavljenje nije učinkovito. Nakon ljeta, pravo je vrijeme da svoje tijelo oslobodiš štetnih toksina i pobrineš se za zdravlje i bolje raspoloženje

Što je detoksikacija i zašto je potrebna?

Naše tijelo je preopterećeno nezdravom hranom, agresivnom kozmetikom, sredstvima za čišćenje i zagađenim zrakom. Iako većinu stvari za naše zdravlje možemo napraviti sami, nažalost neke toksine ne možemo izbjeći. Zbog toga je potrebno čišćenje tijela.

Kod čišćenja tijela važno je imati na umu pravilnu prehranu, loše navike staviti iza sebe te u tijelo unositi tvari koje će pomoći u čišćenju tijela. ''Za čišćenje tijela nije dovoljna samo zdrava prehrana, nego je i bitno da si pomognemo prirodnim ekstraktima koji će postupak čišćenja tijela pospješiti'',pojasnila nam je stručna savjetnica Staša Matjaž. Takva pomoć je 10-Days Detox.

"Zbog loše i nepravilne prehrane naša jetra su preopterećena. Zbog toga se počinju nakupljati masnoće i toksini. Korištenjem odgovarajućih biljnih ekstrakata s Liver Antiox omogućujemo jetri da regenerira i izlučuje toksine. Uz to, pored desetodnevne detoksikacije trebamo se pobrinuti i za pravilno izlučivanje probavnih sokova, pri čemu nam pomažu kapsule Digestive Care. Na kraju, slijedi treći korak u kojem izlučujemo toksine iz tijela. Colon Protect utječe na probavu, održava ravnotežu probavnog trakta i brine se da toksini napuste naše tijelo", pojasnila je Staša.

Prehrana je vrlo važna

Uz dodatke prehrani koji potiču i pospješuju čišćenje tijela, iznimno je važno da u tih 10 dana prilagodimo svoju prehranu i odbacimo loše navike.

Stručnjaci su razvili program 10-Days Detox da olakšaju postupak detoksikacije i da ponude pomoć u obliku besplatnog e-priručnika u kojem ćeš pronaći recepte, program vježbanja i razne savjete

Ovaj cjeloviti program sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani i besplatni priručnik.   

  • Liver Antiox koji štiti i čisti jetru.
  • Digestive Care koji regulira naš apetit i izlučivanje probavnih sokova te tijelu daje energiju.   
  • Colon Protect koji utječe na probavu, održava ravnotežu probavnog trakta.

BESPLATNI PRIRUČNIK s planom prehrane uz detoksikaciju!

DO SUBOTE 23. 8. - Uštedi 50 kn na 10-Days Detox 

Na ovaj program imaš 100 % garanciju, što znači da ako niste zadovoljna s rezultatima, u roku 30 dana možeš vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.