Dijeta Dijete A-Ž 26. travnja 2016.

Dijeta s integralnim žitaricama

Jagode_7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Konzumiranje integralnih žitarica ne samo da poboljšava tvoje cjelokupno zdravlje već smanjuje i tvoj struk. Redovito konzumiranje barem jednog obroka koji sadrži integralne žitarice značajno smanjuje tjelesnu masnoću nakupljenu oko struka

Žitarice su dobre i protiv akni

Postoji li razlog da ne probaš neku od dijeta s integralnim žitaricama koje traju svega 7 dana a mogu ti značajno poboljšati zdravlje i osloboditi te i pokojeg kilograma. Integralne žitarice obnavljaju i potiču zdravu aktivnost probavnog trakta i hrane tijelo vitaminima i mineralima. Ako ne voliš neku od integralnih žitarica ili je ne možeš naći, odaberi najomiljenije i njima zamijeni one koje ne voliš ili nemaš i naizmjenično ih koristiti.

Između obroka možeš piti mineralnu negaziranu vodu, zeleni čaj i svježe cijeđene sokove. Ako imaš akne ili ti samo povremeno izbijaju prištići, tvoja  koža će se očistiti i taj problem će nestati. Među najpopularnijima dijetama je ona koja izgleda ovako: dan pšenice pa dan prosa, zatim dan zobi, dan integralne riže, dan ječma, dan heljde te dan kombiniranih žitarica. Njih naravno jedeš u kombinaciji s dopuštenom hranom.

Pogledaj kako izgleda dijeta sa žitaricama i koje su njezine prednosti i nedostatci.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.