Dijeta Dijetni savjeti 28. rujna 2016.

Otkrivena "prevara" ravnih trbuha na Instagramu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok većina fotografija na Instagramu izgleda savršeno i mogli bismo reći da sve žene na njima izgledaju idealno, pitamo se da li iza tih fotografija stoje žene koje naporno vježbaju svaki dan, znaju se lijepo našminkati, prirodno su lijepe ili je sve to photoshop. Neke od tih žene dale su nam odgovor.

Jedna od njih je Jen Widerstrom, fitness model i trenerica mnogim slavnim ličnostima. Ona na svom Instagram profilu redovito objavljuje fotografije skladnog i snažnog tijela. Svojim fotografijama inspirira svoje sljedbenice na jutarnje vježbanje

No, u svom najnovijem postu, Widerstrom je podijelila fotografiju s "pojasom" na trbuhu, a fotografirala se dok sjedi. Njezin post je dobio puno više pozitivnih komentara nego bilo koja njena fotografiju s pločicama na trbuhu koju je ikada objavila.

"Oh, oh to je magija, znate to. Svi izgledamo ovako kada sjedimo. Nemojte se uzrujavati zbog toga kako vaše tijelo izgleda u određenim pozicijama. Ove fotografije su snimljene i objavljene bez dodatnog uređivanja", napisala je Widerstrom uz fotografiju u objavi.

 

A photo posted by jenwiderstrom (@jenwiderstrom) on

Fitness trenerica je na ovaj način htjela srušiti mitove o savršenstvu koji kruže na društvenim mrežama. 

Zbogom mršave noge: novi trend na društvenim mrežama slavi obline

U svom tekstu objave, Widerstrom spominje australsku trenericu i Instagram senzaciju Emily Skye, a za koju tvrdi da ju je inspirirala da objavi fotografiju o takozvanoj "dvominutoj transformaciji." Naime, Skye je na Instagramu objavila video svog napuhanog trbuha, objašnjavajući da ona zapravo ne "hoda okolo" sa pločicama na trbuhu u svakom trenutku.

"Potpuno je u redu da nisam utegnuta cijelo vrijeme. I ja se napuhnem, a moj trbuh postaje nadut kada jako brzo jedem "ne tako zdravu" hranu, ali to me ne brine! Ja živim realan i održiv životni stil koji volim", navela je Skye u tekstu svoje objave.

 

A video posted by EMILY SKYE (@emilyskyefit) on

Saznaj koji su glavni krivci za nadutost i kako ih se osloboditi!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.