Dijeta Dijetni savjeti 17. listopada 2016.

Danijela Dvornik izgleda bolje nego ikad, podijelila je savjete za mršavljenje

Foto: Instagram @danijeladvornik
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Danijela Dvornik dugo je vodila "bitku" s kilogramima, a uz čvrstu volju, odricanje te uravnoteženu prehranu i vježbanje sada je u odličnoj formi te zadovoljna svojom linijom. Stoga ju mnoge obožavateljice često ispituju kako je smršavila i postigla željenu liniju. Svoje savjete je odlučila podijeliti javno na svojoj Facebook stranici.

"Odmah ću vam ponoviti, ako krećete na neku dijetu, svaka dijeta koja se bazira na jednoličnoj prehrani tipa "čarobna juha", ili jedete samo određene namirnice, dovodi do toga da će vam se sve to zgaditi nakon nekoliko dana, a kilograme nećete skinuti. Svako takvo izgladnjivanje dovodi do kontra efekta. Vjerujte mi, jer sam sve to u svom životu isprobala. Čarobna formula leži u tome da treba najmanje 5 puta dnevno jesti i paziti što unosimo, kada unosimo određenu hranu, i koliku količinu. Znam, zvuči komplicirano. Neću vam sada pričati bajke.", napisala je Danijela Dvornik na svojoj stranici.

 

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Osim što je važno pripaziti na obroke, Danijela napominje da je tjelovježba itekako važna. Drugim riječima, kaže kako "ništa nije lako, ni jednostavno".

"Mnogi komentiraju moje obroke, pa kažu "ja bih od toga bila gladna": Da, naravno da bi bili gladni, ako vam je to nakon 5 sati prvi obrok. Ja između doručka i ručka imam i jedan međuobrok. I tako cijeli dan ja nemam osjećaj životinjske gladi, a izostao je i onaj osjećaj "prejedenosti". Ponekad obrok pojedem "na silu". Što se tiče vježbanja, tu također trebate uložiti napor i odvojiti vrijeme za vlastito mentalno i fizičko zdravlje. Kad vježbate, trebate osjećati boljitak i kad to osjetite, to vam treba biti motivacija za dalje. Evo, ja sam ljetos, trčala, biciklirala, plivala, no nisam se mogla prisiliti raditi neke druge vježbe koje inače radim u teretani. Uz sav moj fizički trud, zadnjih tjedana prije dolaska u Zagreb, osjećala sam lagani bol u kralježnici i vratu jer najviše su noge radile. Taj dio sam malo zanemarila, i zato sam jedva čekala doći u teretanu i krenuti s vježbama za leđa. Sad se ponovo ustajem iz kreveta kao leptir i taj osjećaj me tjera da svako jutro odradim trening. Uz sve to, ušla sam u predmenopauzu i nemam nikakvih simptoma koji inače "peru" žene, a ne koristim apsolutno ništa.", napisala je Danijela. 

Cijeli post sa savjetima možeš pročitati na Danijelinoj Facebook stranici, a u razgovoru naše novinarke s Danijelom pročitaj iskrenu priču o borbi s kilogramima.

 

Yoga morning and bike! #womenover45whoworkout #fitnessmotivation #summertime #earlymorning #loveyourself

A photo posted by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      wayne

      jel? a kad to sve stgine jer radi od 8-16, pa onda doma skuvat, popsremnit, speglat...kad ona to stigne s obzirom na dnevne poslove koje ima kao i svaka druga nepoznata žena?????

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.