Dijeta 11. ožujka 2010.

Boris svakim danom sve zgodniji

Boris
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Boris je ponovno posjetio Vitaminoteku i podvrgnuo se novim vaganjima i mjerenjima. Rezultati su možda mogli biti i bolji, ali Boris je, kako sam kaže, zadovoljan, jer prije svega želi mršaviti zdravo i sigurno i time spriječiti zloglasni jo-jo efekt brzog povratka kilograma

'Ja sam zadovoljan u potpunosti - sve ide prema planu, i to me istinski raduje, nastojim se svega držati,  ne ići više no što je propisano, ali ni manje, nego baš kako treba - to je zato jer to mislim održati i nakon što projekt završi. Ne bih volio da smršavim previše u ova tri mjeseca pa da mi se kilogrami brzo vrate', objasnio je Boris zašto ne ''forsira'' veliki gubitak kilograma.

Iako je stroga vaga u Vitaminoteci pokazala da je naš kandidat smršavio 2, 8 kilograma, Boris je objasnio kako kada se važe bez odjeće, nakon napornog treninga ima čak 4 kilograma manje.

Izračunaj svoju idealnu težinu!

Mišljenje stručnjaka

Nutricionistica Sandra Krstev Barać komentirala je Borisove rezultate nakon šest tjedana, tj. točno na pola puta do cilja.

'Boris je u šest tjedana uspješno skinuo 2,8 kg, a obujam struka mu se smanjio za 2 cm. Unatrag 6 tjedana usvojio je mnoštvo pozitivnih navika, počevši od obilja cjelovitih žitarica u prehrani i zamjene gaziranih napitaka prihvatljivijim izvorima tekućine poput vode i prirodnih voćnih i povrtnih sokova.

'Kvalitetnija prehrana u kombinaciji s redovitom tjelesnom aktivnošću razlog su zašto Boris ima puno više energije nego prije, a i opće stanje organizma se vidljivo poboljšalo. Međutim, s obzirom na sve resurse koji su Borisu na raspolaganju rezultati su ipak ispod očekivanja'.

'Nadam se da će maksimalno iskoristiti preostalo vrijeme ne samo kako bi postigao svoj cilj što se tiče tjelesne mase, već i kako bi pravilne navike usvojio za cijeli život'.

'Kako Boris poslije treninga uvijek uzima proteinski shake jer je tako dogovorio sa svojim trenerom, malo sam izmijenila jelovnik i ubacila više jela s cjelovitim žitaricama, jer je rekao da mu odgovaraju', objašnjava Sandra.

Pogledaj Borisove jelovnike za dva tjedna, koje je do sada naizmjence slijedio.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.