Dijeta 12. rujna 2017.

Ako si ikada plakala zbog kilograma, pročitaj ovaj post

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Katie je krenula na svoj put mršavljenja kao i mnogi od vas i objavila na svom Instagram profilu: "Danas je bio težak dan i završio je tako da sam plakala i to toliko jako da mi je cijelo tijelo podrhtavalo. Teško je biti na dijeti, iscrpljujuće je živjeti toliko disciplinirano, a ne vidjeti željene rezultate. Jesi li i ti to već doživjela?"

Nažalost ne postoje magične pilule od kojih se mršavi instantno. Potrebno je vrijeme i trud da se postignu željeni rezultati jer ni kilogrami se nisu nakupili preko noći. Katie kaže kako se puno govori o metodama mršavljenja, a malo o emotivnim teškoćama kroz koje prolazi osoba na dijeti.

Možda te zanima... Objavljivanje fotografija na Instagramu pomoglo joj je da izgubi čak 33 kg Dijeta

"Iako se odustajanje često čini kao lakši izbor, ono to nije. To znam jer se sjećam kad sam očajnički željela biti na točci na kojoj sam sada, što se kilaže tiče. A opet zaboravljam na to u danima poput ovoga, kad se slomim i kada mi je teško i nesretna sam zbog svog tijela jer se u njemu ne osjećam dobro", piše Katie i savjetuje: "Kada ti je teško i želiš odustati, stani, osvrni se i razmisli što si postigla do sada. Sjeti se zašto si počela s mršavljenjem, zbog izgleda, većeg zadovoljstva sobom, zdravlja ili svoje djece."

 

Today was a hard day. I broke down in tears, the kind that makes your whole body shake. Weight loss is hard. It is a mental mind game and It's exhausting when you don't see what you want as fast as you want. There is no short cuts or magic pills. There is only your effort. Giving up seems so much easier right? It isn't. Because at one point I so badly wanted to be where I am now. And I seem to forget that on days like today where I look at my body and don't feel comfortable in it. And that's what I miss. Earlier this year I did. I'll chase that feeling again and put in the work even when it feels like it's for nothing. Because the truth is....it's not for nothing. Trying to be healthy is never wrong. Being a good role model for your kid is never wrong. I have to remember these things when I'm sitting there feeling helpless. Because it passes...the tears stopped. "Don't forget that you're human. It's ok to have a melt down. Just don't unpack and live there. Cry it out and refocus on where you're headed"

A post shared by Katie (@red_shortcakexoxo) on

Katie napominje da se uvijek isplati truditi biti zdraviji i biti uzor svojoj djeci i da je to tjera dalje u danima poput ovoga kada se slomi i osjeća se bespomoćno. "U redu je osjećati se potišteno, poraženo i slomljeno, svi imamo takve trenutke. Ne zaboravi da si čovjek i uredu je pokleknuti, ali bitno je ne ostati na podu, nego ustati i nastaviti dalje. Isplači svoju trenutnu slabost, sjeti se svojih ciljeva i nastavi dalje."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.