Dijeta 26. svibnja 2022.

8 prehrambenih navika zbog kojih Jennifer Lopez izgleda odlično s 52 godine

Foto: instagram Jennifer Lopez drži se zdrave i uravnoteže i zdrave prehrane, a kolačići su njezina slabost
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nije tajna da Jennifer Lopez voli vježbati i da je zbog toga u nevjerojatnoj formi, no u tome joj pomažu i neke prehrambene navike kojih se obavezno drži.

Jennifer Lopez poznata je po svojoj glumačkoj i pjevačkoj karijeri koja od nje zahtijeva da ostane u što boljoj fizičkoj formi. Tu joj pomažu osobni treneri i strogi režim vježbanja pomoću kojih izgleda sjajno i u 52. godini. No, tajna je i u zdravoj i uravnoteženoj prehrani, a za People magazin priznala je da si ništa ne uskraćuje, ali shvaća koliko je važno održavati zdrav način života. Evo nekoliko njezinih prehrambenih navika koje joj pomažu da ostane fit i zdrava.

Započinje svoj dan sa zdravim smoothijem

J.Lo je podijelila točan recept za smoothie koji radi za doručak, a zvuči super ukusno! Prema People magazinu, ona priprema smoothie koji uključuje:

  • 1 mjericu proteina u prahu
  • 3/4 šalice jagoda
  • 1/4 šalice borovnica
  • 1/4 šalice malina
  • 1/4 šalice grčkog jogurta
  • 1/4 žličice cimet
  • 1/4 žlice meda
  • 1/4 žličice svježeg soka od limuna
  • 1/4 šalice kockica leda

Pije puno vode

Jedan od Jenniferinih osobnih trenera, Dodd Romero, podijelio je za Us Weekly da pije puno vode kako bi ostala hidrirana. “Ona popije minimalno sedam čaša dnevno”, podijelio je Romero. Dodao je i da je svako jutro započinje s čašom vode s limunom. 

Fokusira se na proteine

Prema Romeru, J. Lo jede puno proteina, što uključuje bjelanjke, pureće meso, pileća prsa, ribu i govedinu hranjenu travom. Međutim, meso jede samo tri do četiri puta tjedno. Proteine dobiva i iz biljnih izvora, uključujući orašaste plodove, koje jede "šaku" dnevno.

Njezin tanjur bogat je povrćem

Romero je također rekao da su Jenniferino omiljeno povrće kelj, brokula i špinat. Ali ona izbjegava povrće poput mrkve i kukuruza, za koje dodaje da imaju više prirodnog šećera. Za People magazin je otkrila da uvijek ima zdrave grickalice pri ruci poput voća i povrća.

Stroga je kada treba biti

Prije njenog nastupa na Super Bowlu 2021., osobni kuhar J. Lo Kelvin Fernandez podijelio je za Us Weekly da je izbacila ugljikohidrate i šećer iz svoje prehrane

Možda te zanima... J. Lo. pohvalila se kako izgleda u 52. godini, nije čudo kad sve ovo upotrebljava Dijeta

Njezin hladnjak pun je zdrave hrane

Jennifer Lopez ostaje dosljedna svojoj zdravoj prehrani tako što je njezin hladnjak opskrbljen zdravom hranom. Njezin osobni kuhar Fernandez rekao je kako ostava i hladnjak uvijek moraju biti napunjeni. U hladnjaku se nalaze mineralna voda, voće i povrće, iako Jennifer nije velika obožavateljica voća. Njezina djeca vole svježe bobičasto voće, a uvijek se u hladnjaku može naći špinat, krastavac i celer za pripremu zelenog soka. Također uvijek ima i jaja i pureće šunke koje jako voli.

Voli ribu, ali ne i losos

Jennifer voli jesti ribu, ali nije velika obožavateljica lososa. "Znam da Jennifer ne voli lososa, pa ako kuham losos, uvijek moram napraviti brancin ili bakalar za Jennifer jer ona jednostavno nije obožavateljica teksture i okusa lososa", rekao je njezin osobni kuhar Fernandez.

Ništa si ne uskraćuje, a kolačići su njezina slabost

Iako se svakodnevno zdravo hrani, također se ne uskraćuje u potpunosti. Prilikom pripremanja za ulogu The Mother morala je puno trenirati pa je često radila vježbe snage i nije jela ugljikohidrate uz svaki obrok, no znala je pojesti kolačić ili dva navečer. Jako voli kolačiće pa ih pojede ponekad jer smatra da je ravnoteža u prehrani važna. Najviše voli raditi i pojesti svoje poznate kolačiće s komadićima čokolade piše People magazin.

jennifer lopez Možda te zanima... 8 pravila kojih se navodno moraju pridržavati partneri Jennifer Lopez Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.