Psiha i seks 09. svibnja 2022.

8 pravila kojih se navodno moraju pridržavati partneri Jennifer Lopez

jennifer lopez
Foto: Instagram Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su se zaručili nakon gotovo dva desetljeća
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S obzirom da se vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka približava, oboje bi mogli nestati s tržišta. Par se zaručio po drugi put, gotovo dva desetljeća nakon što su prekinuli zaruke 2004. godine.

Jennifer Lopez je nakon prekida prvih zaruka s Benom Affleckom imala nekoliko burnih veza. Godine 2004. udala se za Marca Anthonyja, s kojim ima blizance Maxa i Emme, prije nego što su se rastali 2011. godine. Između 2011. i 2016. izlazila je s plesačem Casperom Smartom prije nego što je ušla u vezu i zaručila se s Alexom Rodriguezom između 2017. i 2021. Njezine veze narušene su optužbama o varanju i drugim glasinama, pa je logično da je postavila neka pravila kako bi bila sigurna da se s njom netko ne igra.

Nema stjuardesa

Prema Fox Newsu, Jennifer Lopez je bila toliko ljuta nakon što je saznala da je njezin tadašnji suprug Marc Anthony imao navodnu vezu sa stjuardesom da je potpuno prestala dopuštati letenje stjuardesama u svojim privatnim zrakoplovima. Zbog tih glasina, Lopez je postala oprezna prema stjuardesama, a prema anonimnom izvoru, "Ona mrzi stjuardese jer je njezin bivši suprug Marc Anthony imao aferu s jednom kad su bili u braku. J. Lo ne dopušta stjuardesama da rade. Ona dovodi svog muškog stjuarda koji je zapravo njezin osobni asistent".

Želi da njezin partner bude u formi

Prije nego što se Lopez i Affleck vjenčaju, ona navodno želi da glumac bude u vrhunskoj fizičkoj formi. Prema nekim izvorima, Lopez je navodno stavila Afflecka na strogu dijetu i režim vježbanja otkad su njih dvoje ponovno počeli izlaziti. “Kad su prvi put počeli izlaziti, Ben je ustajao u 5 ujutro i išao u teretanu s J.Lo. Bio je puno svjesniji o tome da izgleda kao tip koji je dostojan veze s  glamuroznom divom Hollywooda. J.Lo očekuje od njega da se fokusira i želi da vježba svaki dan i da jede zdravo, bez izlika", dodao je izvor.  

Možda te zanima... J. Lo. pohvalila se kako izgleda u 52. godini, nije čudo kad sve ovo upotrebljava Dijeta

 

Zahtijevala je pristup mobitelu u svakom trenutku

Dok su Lopez i Rodriguez još bili zajedno, pojavile su se glasine da bivši igrač bejzbola vara Lopez s reality zvijezdom Madison LeCroy. Prema Archydeu, LeCroy je otkrila da je razmijenila privatne poruke s bejzbol zvijezdom, ali je pojasnila da se između njih nikada ništa nije dogodilo.

"Kontaktirao me i da, razgovarali smo, ali osim toga nije bilo ništa... Nikad ga nisam vidjela, a kamoli dotaknula", rekla je LeCroy Andyju Cohenu. Optužbe za nevjeru dovele su do toga da je Lopez postrožila određena pravila koja je željela da se Rodriguez pridržava, uključujući i stalni pristup njegovom mobitelu.

Ne više od tri pića tijekom noći

Tijekom veze s Rodriguezom, pjevačica je inzistirala da Alex ne popije više od tri pića tijekom noći kada je bio izvan grada, navodi Archyde. Lopez se drži još i strožih pravila, pa je za Us Weekly otkrila: "Ne pijem, ne pušim niti pijem kofein. To stvarno uništava kožu kako starimo."

Affleck, koji je obnovio svoju vezu s Lopezom 2021., također je sada trijezan nakon što se borio s alkoholizmom. Dok je bio u emisiji The Howard Stern, Affleck je govorio o odlasku na rehabilitaciju i otrježnjenju te je o svom problemu s pićem razmišljao još dok je bio u braku s Jennifer Garner. "Lijek za ovisnost je patnja, dovoljno patite da kažete sami sebi da ste gotovi s tim", rekao je Affleck. 

jennifer lopez | Author: Instagram Foto: Instagram Nakon glasina o prevari njezinog bivšeg partnera Alexa Rodrigueza, Jennifer prevaru jednostavno ne oprašta

Ne tolerira prevaru

U danima nakon završetak veze između Lopez i Rodrigueza, objavljeno je da Lopez nije prekinula svoju vezu s bivšim igračem bejzbola zbog toga što ju je navodno varao, već zato što je imao reputaciju preljubnika. Prema Elleu, Lopez je osjećala da mu ne može u potpunosti vjerovati. “Je li varao ili ne, nije važno. Neće tolerirati strah od toga između njih”, rekao je izvor. “Kada je njezino povjerenje slomljeno, nema preokreta”, nastavio je izvor. “Ona se dobro osjeća zbog svoje odluke jer zna da će Alex i dalje biti u njezinu životu, samo u drugačijem obliku”. 

Možda te zanima... Kako prepoznati preljubnika prije nego se zaljubiš? Psiha i seks

Navodno zahtijeva seks s Benom Affleckom najmanje četiri puta tjedno

Kako navodi Marca, Lopez je Afflecku predstavila predbračni ugovor koji ima nekoliko upitnih zahtjeva. Jedan od navodnih zahtjeva u ugovoru je da najmanje četiri puta tjedno imaju seksualne odnose, a taj ugovor bi Ben trebao potpisati kako bi se vjenčali.

Ne želi više djece

Dok Lopez i Affleck planiraju svoje vjenčanje, njih dvoje su odlučili da ne žele imati više djece. Lopez već ima dvoje djece, Emme i Maxa (14) s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, dok Affleck ima troje djece, Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10) s bivšom suprugom Jennifer Garner.

Izvor je za Hollywood Life rekao: "Oni ne žele novu djecu jer su oboje prošli taj dio svog života. Veza između Jennifer i Benove djece čini ga još sigurnijim da je to sudbina. Oni se sada usredotočuju na to da ih odgajaju da budu dobre odrasle osobe i sveukupno petero djece je dovoljno za njih".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ben se mora slagati s ocem njezine djece

Iako su se Jennifer Lopez i Marc Anthony rastali još 2014. godine, prema izvoru još su uvijek vrlo bliski i dalje su najbolji prijatelji. Budući da su njih dvoje aktivni roditelji, bilo bi logično da se svatko s kim se Lopez trenutno viđa mora slagati s Anthonyjem. Anthonyja također "nije briga" s kim Jennifer izlazi, niti gdje živi. Navodno se također slaže s tim da njihova djeca dijele vrijeme između viđanja s njim u Miamiju i života u Los Angelesu s majkom i Affleckom.

"Vrlo su bliski i ponašaju se kao najbolji prijatelji", rekao je izvor. “Oni su obiteljska jedinica za sve. Imaju tako zdrav, otvoren odnos i puno govore jedan drugome. On na ovo gleda kao da je Ben usrećuje, pa smatra da bi onda trebala biti s Benom. Želi da živi životom koji joj donosi sreću i to stvarno misli", dodao je izvor. 

Možda te zanima... Što se prema stručnjacima doista računa kao varanje u vezi ili braku? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.