Zdravlje 04. veljače 2015.

Znaš li što je Aaaa trenutak?

Allianz-Uasp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

To je nezgodan pad na zaleđenom pločniku, klizanje auta prije semafora, skija koja je odlučila produžiti bez nas, urušavanje snijega s krova. I nezgode su dio zimskih radosti i sve je u redu ako Aaaa trenutak dobije Hahaha nastavak. Međutim, ponekad takvi trenuci nisu smiješni, a posljedice nezgoda mogu biti trajne pa čak i tragične. Zima je nepredvidljivo godišnje doba i treba je shvatiti ozbiljno. Zimska oprema, čišćenje snijega, vremenska prognoza, posipanje kolnika, adekvatna obuća i odjeća, opreza nikada nije previše

Sezona skliskih pločnika

Naš je savjet za sezonu skliskih pločnika i kolnika – osiguraj se od nezgoda. Akcija Allianz zimske radosti traje do 28. ožujka, kada za istu cijenu osiguranja dobivaš znatno veća pokrića dopunskog osiguranja od nesretnog slučaja (nezgode)! Ovo osiguranje možeš ugovoriti uz osiguranje života, dječje osiguranje, obvezno i kasko autoosiguranje te putno osiguranje, a više informacija možeš dobiti na stranici http://www.allianz.hr/allianz-zimske-radosti/.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.