Zdravlje 22. travnja 2013.

Zdrava Krava osvojila nagradu u Puli

Dobitnici_Nagrada_U_9_Kategorija
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na Danima inovativnosti i kreativnosti održanim 19. travnja u Puli dodijeljene su nagrade najzaslužnijim organizacijama i projektima u 2012. godini. Zdravakrava.hr je za svoj projekt "Mršavimo zajedno", kojim je educirala javnost o zdravom načinu gubitka viška kilograma pobijedila u kategoriji Kreativni i inovativni projekt društvene odgovornosti

Na adresu Mreže za razvoj i kreativnost, stigle su brojne prijave, a stručni žiri u sastavu 17 eminentnih hrvatskih stručnjaka u petak je odabrao najbolje od najboljih u devet kategorija. Među njima je specijalizirani portal o zdravlju i vitalnosti - Zdravakrava.hr. Portal je sa svojim uspješnim projektom "Mršavimo zajedno", kojim je educirao javnost o zdravom načinu gubitka viška kilograma odnio pobjedu u kategoriji Kreativni i inovativni projekt društvene odgovornosti.

Nagrada projektu "Mršavimo zajedno"

'Priznanje u kategoriji društveno odgovornog projekta pokazalo je da upravo mediji trebaju i mogu igrati značajnu ulogu u informiranju javnosti da su zdrave životne navike ključne u prevenciji prekomjerne tjelesne težine. Sretni smo što je ova nagrada došla upravo u ovom trenutku jer uskoro iz digitalne tvornice 24sata lansiramo novi projekt pod nazivom "Mršavimo Zajedno Klub" koji će biti apsolutno osvježenje za korisnike interneta, a posebno publiku koja želi unaprijediti kvalitetu života i pri tome zdravo mršavjeti', rekla je Jasna Duspara, glavna urednica portala Zdrava Krava.

Prepoznat projekt za brigu o studentima

U kategoriji Kreativni i inovativni edukacijski program pobijedio je projekt Styria:SCOOL koji je studentima kroz tri mjeseca na jedinstven način omogućio da okuse pravi poslovni svijet i na razne načine dožive rad u medijskoj kući. 'Izrazito smo sretni i ponosni što je Styria:SCOOL već u prvoj godini postojanja prepoznat kao vrijedan projekt. Zahvaljujemo svima koji su u njega vjerovali od početka i koji su nam pružili potporu u njegovom ostvarenju. Mogu samo reći kako u planu imamo daljnje razvijanje projekta, a sve s ciljem pružanja bolje odskočne daske za studente koji se spremaju zakoračiti u poslovni svijet', izjavila je Nikolina Vlašić, pomoćnica direktora za upravljanje ljudskim potencijalima Styria Hrvatska prilikom preuzimanja nagrade.

Vrijedna je i nominacija

Projekt SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ s podrškom Večernjeg lista, koji je na jednom mjestu okupio razne turističke manifestacije i hrvatsku tradiciju, bio je nominiran za pobjedu u kategoriji Kreativni i inovativni turistički projekt ili proizvod. Nagrada nije osvojena, ali je i sama nominacija među svim pristiglim prijavama itekako značajno priznanje kako samom projektu tako i Večernjem listu koji je stajao iza projekta.

Dan kreativnosti i inovativnosti, u sklopu kojeg se i dodjeljuje ova nagrada, pokrenut je 2008. s ciljem poticanja ljudi na intenzivnije korištenje kreativnosti i usmjereno upravljanje kreativnom inteligencijom, kako u privatnoj, tako i u korporativnoj svakodnevici. Cilj mu je putem godišnjih konferencija akumulirati kreativnu energiju na jednom mjestu i pokrenuti trend sagledavanja, evaluacije i pokretanja kreativnih i inovativnih koncepata u svim društvenim i gospodarskim područjima u Hrvatskoj.

Više informacija o nagradama možete pronaći na adresi dki.mrak.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.