Zdravlje 01. veljače 2013.

Vrući napitak protiv gripe

Pingvin5
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najčešći simptomi prehlade i gripe su povišena tjelesna temperatura i bolovi cijelog tijela uz često naglašenu glavobolju. Osoba s povišenom tjelesnom temperaturom treba pojačanu njegu. To podrazumijeva primjerenu prehranu i svakodnevnu osobnu higijenu

Grippostad vrući napitak – "jednim udarcem dvije muhe"!

Hrana mora sadržavati dovoljno tekućine, te obilovati vitaminima i bjelančevinama. Najbolje prijaju razni čajevi, juhe i kompoti te općenito topli napitci ugodnog okusa. Imajući to na umu, njemačka farmaceutska tvrtka Stada razvila je Grippostad vrući napitak koji se priprema otapanjem šumećeg praška paracetamola u šalici vruće vode.

Grippostad vrući napitak primjeni za sniženje povišene tjelesne temperature i ublažavanje blagih do umjerenih bolova. Zahvaljujući napitku ugodnog okusa limuna, možeš umanjiti dvije neugodne tegobe odjednom. Potraži Grippostad vrući napitak u svojoj ljekarni! Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.