Zdravlje 18. rujna 2020.

Trka za život 'Race for the cure' ove se godine organizira virtualno!

Foto: Race for the cure
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovogodišnji projekt Race for the cure vrlo kreativno je osmislila krovna organizacija Think Pink EUROPE. Trči i šeta se individualno ili u timu gdje kome odgovara - u prirodi, u gradu, na ulici, u uredu, teretani, stepenicama, na kavi...s prijateljima, susjedima, kolegama, s mamom, tatom, partnerom... Sve ovisi o vašim kreativnim idejama.

Race for the cure THINK PINK ne posustaje ni ove godine, a održat će se 25.26. i 27. rujna na poseban način - VIRTUALNO - kako priliči ovom koronavirus vremenu. Baš zato, tomu usprkos trebamo osnažiti svoje misli i volju da nas bude još više, u Splitu, u Hrvatskoj i u cijelom svijetu. Za život, za zdravlje...

Moguće se prijaviti kao pojedinac, moguće je formirati tim ili se priključiti nekom timu.

 | Author: Race for the cure Foto: Race for the cure Nadalje, trka ili šetnja može se posvetiti nekoj osobi koja se bori sa rakom ili nekoj organizaciji, a svaki šetač i trkač može poslati i motivacijski poruku na zajedničkoj platformi europskih zemalja koje sudjeluju u ovom projektu .

Procedura prijave je tako napravljena da je sve transparentno kao i pojedinačna sredstva za registraciju koja se doniraju nositelju akcije u pojedinoj zemlji, u našem slučaju, Županijskoj ligi iz Splita.

Kako se prijaviti?

Prijavljujete se na internet platformi www.raceforthecure.eu uplatom u iznosu od 7 € ili 52 kn. Samo pratite upute koje Vas vode prilikom prijave. Postavite sliku svog tima ili logo svoje udruge/firme kako bi bili vidljivi.

Također, svoju trku, šetnju ili kavu možete objaviti na svojim društvenim mrežama koristeći #RFTC2020, te tako dati potporu oboljelima od karcinoma dojke, poručuju iz Županijske lige protiv raka.

Foto - izložba i Pinki Split

U Fotoklubu Split otvorena će biti i izložba fotografija kako bi se prisjetili prošlogodišnjeg događaja u kojem je sudjelovalo pet tisuća ljudi. Bit će izloženo 60-tak fotografija koje će oni koji se na njima prepoznaju moći uzeti.

 | Author: Race for the cure Foto: Race for the cure

Nadalje, vizure Splita u ljubičastom bile su dojmljive prošle godine i vidljivo istaknute na europskoj platformi Think Pink, dok će ove godine projekt bioti najavljen pinki Peristilom i Sv. Dujom.

Priključite se te poziv proslijedite svim svojim prijateljima, obitelji, poslovnim partnerima... U vrijeme kada se sva sportska događanja, i sve aktivnosti odgađaju, pokažimo da smo online ujedinjeni i da ćemo napraviti najveću trku u Europi i biti podrška oboljelima od karcinoma.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.