Zdravlje 03. ožujka 2014.

Imaš problem? Nazovi gin. Podobnik

Petra1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svake srijede u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati specijalisticu ginekologije i porodništva dr. med. Petru Podobnik Brlečić i potražiti njezin savjet u vezi ginekoloških tegoba

Neredoviti menstrualni ciklus

Saznala si da imaš policistične jajnike ili HPV? Ne znaš koji je uzrok tvog neredovitog menstrualnog ciklusa? Specijalistica ginekologije i porodništva dr. med. Petra Podobnik Brlečić iz Rodilišta i poliklinike Podobnik može ti na temelju niza čimbenika koje joj izložiš o svome zdravstvenom stanju pomoći otkriti uzrok tome zašto ti se skratio menstrualni ciklus ili zašto je neredovit. 

Ne znaš koju od brojnih kontracepcijskih metoda najradije odabrati? Savjetuj se s liječnicom o prednostima i nedostacima pojedinih metoda te zajedno odaberite onu koja ti najviše odgovara. 

Ginekološki pregledi u trudnoći

U slučaju da razmišljaš o trudnoći, od doktorice Podobnik Brlečić možeš saznati koje pretrage bi prije toga trebala obaviti. Saznaj koja je ključna razlika između poroda na stolčiću i poroda u vodi te nauči kojim se trudničkim vježbama možeš pripremiti za što bezbolniji porod.

S upitima o ginekološkim tegobama možeš se doktorici obratiti svake srijede u periodu od 16 do 18 sati na broj telefona 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.