Zdravlje 21. prosinca 2009.

Sunčica pod borom za zdravlje djeteta

Suncica_Strip_1-2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kao poseban, zdravi poklon svojim mališanima pod bor stavi policu dječjeg zdravstvenog osiguranja Sunčica, koja obuhvaća redovite kontrole zdravlja djeteta u ugodnoj atmosferi Poliklinke Sunce na Jarunu, bez gužvi i čekanja

Registriranim korisnicima zdravekrave u igri darivanja u ponedjeljak 21. 12., Sunce osiguranje darovalo je jednu Policu dječjeg zdravstvenog osiguranja Sunčica. Registrirana korisnica Jasna Svržnjak prva je poslala točan odgovor - da je Polica zdravstvenog osiguranja Sunčica namijenjena djeci do 14 godina i osvojila je Sunčicu. Dobitnica će biti obaviještena putem e-maila o načinu preuzimanja svoga poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Polica dječjeg zdravstvenog osiguranja Sunčica, koju je Sunce osiguranje pripremilo upravo u vrijeme kada bismo svojim najmilijima, djeci, unucima, nećacima i "kumićima", uz dobre želje najradije poklonili i ono najvažnije – zdravlje, namijenjena je djeci do 14 godina.

Uz širok spektar dijagnostičkih postupaka koje ova polica osigurava, roditeljima će posebno zanimljive biti laboratorijske pretrage prilagođene dječjem uzrastu, obavljanje specijalističkih pregleda i rano otkrivanje bolesti, kao i rano otkrivanje odstupanja u rastu i razvoju. Roditelji se također mogu obratiti dječjem savjetniku.

Poliklinika Sunce na Jarunu u Zagrebu, u kojoj se nalazi odjel pedijatrije, uređena je prema visokim standardima. Stručni medicinski kadar posvetit će maksimalnu pozornost i brigu vašim najmlađima, dok medicinska oprema kojom se služe prati najnovija tehnološka dostignuća. 

Samim uređenjem interijera djeci i roditeljima osigurana je ugodna atmosfera, koja ne podsjeća na klasične liječničke ordinacije. Zidovi su veselih boja, uređeni plakatima s dječjim motivima, a djeca se dok čekaju mogu poigrati didaktičkim igračkama

I sam lik Sunčice, zaštitni znak koji se nalazi na svim materijalima, nacrtala je jedna djevojčica.

Pregledi i usluge

Sunčica obuhvaća:

Dva pregleda pedijatra – godišnje kontrole zdravlja u Poliklinici Sunce Zagreb, Jarun

  •  Klinički pedijatrijski pregledi prilagođeni dobi djeteta (antropometrijska mjerenja, tjelesni i psihomotorni razvoj, prepoznavanje zdravstvenih rizika i rizičnih ponašanja, preventivna evaluacija stanja u pojedinim dobnim skupinama itd.)

Tri dodatna pregleda pedijatra (za djecu do 1. godine starosti bez ograničenja)

  • Kontrolni pregledi nakon godišnje kontrole zdravlja
  • Pregledi zbog novih/akutnih tegoba
  • Pregledi zbog traženja drugog mišljenja, savjetovanja roditelja itd.

 Medicinski dijagnostički pregledi i pretrage koje pedijatar indicira tijekom navedene dvije godišnje kontrole zdravlja

Kućni posjeti medicinske sestre na području Zagreba (dva puta nakon poroda)

Usluge dječjeg savjetnika (preporuke, ishrana, njega djece)

Više informacija saznaj na www.sunce.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.