Zdravlje 12. veljače 2020.

Sudjeluj u anketi i osvoji odmor i putovanje za dvoje!

Foto: Guliver/Shutterstock

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sudjeluj u velikom istraživanju čiji će rezultat otkriti koji su to ženski omiljeni brendovi u raznim segmentima života - od odjeće, obuće, kozmetike, sportskog brenda preko hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra i lanca trgovina.

miss7 i ove godine  provodi veliko istraživanje o  različitim aspektima života, navikama, stavovima, omiljenim brendovima, planovima i potrošačkoj kulturi žena. Poznata je činjenica da su žene veliki potrošači, a miss7 ovog je puta omogućio ženama u Hrvatskoj da se čuje njihov glas te da saznamo koji su im najdraži brendovi u svim područjima života. 

 | Author: PR Foto: PR

Svaka žena ima pravo na odmor tijela i duha, kako bi bila opuštenija, ispunjenija i sretnija verzija sebe. Tom prigodom, omogućavamo ti da se prijaviš na nagradni natječaj. Dakle, sudjelujući u anketi, skupit će se svi ženski glasovi i mišljenja o brendovima - koje vole, kojima se vraćaju i čija kvaliteta se ističe. Ciljna skupina su žene od 20 do 55 godina, a prema onom što izaberu miss7 će i ove godine proglasiti pobjednike i dodijeliti nagradu Woman’s Choice.

Što sve možeš osvojiti?

Ovogodišnja novost Woman's Choice nagrada jest da čitateljice koje ispune anketu i povjere nam svoje omiljene brendove, nagrađujemo predivnim putovanjima u suradnji s Megabonom, ovogodišnjim partnerom nagradnog natječaja.

Megabon će, u suradnji s ETI putovanja, d. o.o., jednu čitateljicu s pratnjom, počastiti s all-inclusive tjednim putovanjem u predivni Egipat! Možda ćete upravo vi uživati u 5* luksuzu u Hurghadi!

 | Author: PR Foto: PR

U suradnji s Megabonom poklonit ćemo još 4 dodatne nagrade. Jedna od čitateljica uživat će s pratnjom u popularnom Hotelu Terme 4*, u Termama Čatež, koje su poznate po nezaboravnoj vodenoj zabavi za sve generacije! Terme Čatež savršene su kako za obiteljski odmor tako i za uživanje u dvoje.

Jedna od čitateljica s pratnjom uživat će u Hotelu Well 4*, u Termama Tuhelj. Bazeni, saune, vrhunska gastronomija, bezvremenska arhitektura i nezaboravni doživljaji čekaju vas u ovim popularnim termama!

Jedna će s pratnjom uživati u potpuno novim Premium sobama hotela Habakuk 4*, na Pohorju u Sloveniji! Svjež zrak, vrhunske sobe, odličan wellness i spa centar… Zaista neponovljiv spoj prirode i wellness uživanja koje sigurno neće nikad zaboraviti!

Usrećit ćemo još jednu čitateljicu s pratnjom, ovaj put s uživanjem u Best Western hotelu 4* u Kranjskoj Gori. Odlična lokacija u blizini jezera Jasna, a ujedno i blizu centra, omogućava idealan spoj različitih aktivnosti, dok vam hotelski wellness centar pruža opuštajući završetak dana.

Pravila nagradnog natječaja možeš pročitati OVDJE.

 | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.