Zdravlje 24. veljače 2014.

Sprej koji briše herpes s usana

Seloviru
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Herpes osim što je neugodan jer boli i pecka je i estetski problem te ga velika većina ljudi prekriva, tj. maskira. Kada se preko njega namaže krema ili pasta protiv herpesa ostaje bijela mrlja na licu, jer je vrlo često riječ o gustoj teško razmazivoj kremi bijele boje. Danas, povrh krema ili pasta, na tržištu postoje različiti medicinski proizvodi

Herpes je posljedica infekcije virusom Herpes simplex i najčešće se javlja na području usta (Herpes labialis). Kada se osoba jednom zarazi, virus je stalno prisutan u organizmu, a na usnama izbija uslijed pada imuniteta, nakon prehlade, gripe ili drugih infekcija, ali i zbog pretjerane izloženosti stresu i drugim štetnim vanjskim čimbenicima (npr. suncu).

SeloVir® - prvi sprej za površinsko liječenje herpetičnih infekcija!

Novost na tržištu je bezbojni sprej za površinsko liječenje herpetičnih infekcija koji sprječava širenje herpes virusa, pridonosi sušenju i cijeljenju mjehurića herpesa, ublažava svrbež te smanjuje učestalost ponovne pojave herpetičnih infekcija. Zahvaljujući obliku spreja izbjegnuto je dodirivanje površine zahvaćene infekcijom te potencijalno prenošenje infekcije na okolno tkivo, a raspršena tekućina stvara osjećaj ugode hlađenjem oboljelog mjesta.

SeloVir® je jedini sprej na hrvatskom tržištu koji se koristi za površinsko liječenje herpetičnih infekcija, a spada u grupu medicinskih proizvoda. SeloVir® je bezbojan i sadrži: 

  • Silicij dioksid – isušuje herpetične mjehuriće i ubrzava proces zacjeljivanja oštećenog područja
  • Selen – element u tragovima koji produžava vremenski period između dva pojavljivanja herpetičnih infekcija

Potraži SeloVir® u svojoj ljekarni!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.