Zdravlje 19. prosinca 2023.

Spoj izvrsnosti i ekspertize s idealnim uvjetima liječenja: dr. Mladen Miškulin udružio je snage sa Specijalnom bolnicom Arithera

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pacijentima je na tržištu ortopedskih usluga sada dostupan još širi, kvalitetniji i sveobuhvatniji pristup liječenja ortopedskih bolesti i povreda

Liječničkom i ortopedskom timu Specijalne bolnice Arithera, jedne od vodećih privatnih bolnica na području ortopedije i članici Arsano Medical Group pridružio se doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med., istaknuti ortopedski stručnjak.  

U ovom spoju znanja, stručnosti, vještine i uvaženosti doc. dr. sc. Mladena Miškulina te idealnih uvjeta kirurškog liječenja ortopedskih ozljeda i bolesti u SB Arithera, pacijentima će biti dostupan najsveobuhvatniji program liječenja lokomotornog sustava u Hrvatskoj.  Doc. dr. sc. Miškulin svoju ambulantu imati će u Aritherinoj poslovnici u Petrovoj 128 u Zagrebu, a ujedno će djelovati i u poslovnici Arithere u Dubrovniku, kao i u ordinacijama u Splitu te Nikšiću u Crnoj Gori.   

 | Author: PR Foto: PR

Doc . dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije, usavršavao se u renomiranim ortopedskim klinikama poput Istituto Ortopedico Rizzoli u Bologni te Ortopedskoj Klinici u Genovi. Sudjelovao je na brojnim nacionalnim i međunarodnim kongresima te je autor znanstvenih i stručnih radova. Njegovo uže područje djelovanja su ugradnje endoproteza zglobova, artroskopska kirurgija, sportska ortopedija i traumatologija. Njegov rad ostavlja značajan utjecaj na području sportske medicine te doprinosi razvoju hrvatskog ortopedskog sektora novim medicinskim spoznajama i postupcima. Zbog svog rada i doprinosa u sportu odlikovan je od strane Predsjednika Republike Hrvatske odlikovanjem Reda hrvatskoga pletera. 

„Briga o pacijentu mi je na prvom mjestu. Uvijek sam nalazio zadovoljstvo vraćanja pacijenata u život pun pokreta. Sretan sam što sam se pridružio timu Specijalne bolnice Arithera, jer sada mogu svojim pacijentima pružiti zaista cjelokupan proces liječenja na jednom mjestu. Od prvog pregleda, dijagnostike, do operacija u suvremeno opremljenim salama, izvrsne brige o pacijentu na bolničkom odjelu, pa sve do kompletne fizikalne terapije i rehabilitacije do konačnog oporavka. Pacijenti sada mogu biti dio priče jednog istinskog, cjelovitog i potpunog ozdravljenja i oporavka nakon ortopedskih zahvata“, izjavio je doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med. povodom pridruživanja.  

 | Author: PR Foto: PR

Ovom suradnjom Specijalna bolnica Arithera dodatno obogaćuje svoje ortopedske usluge donoseći nove metode i širi spektar liječenja ortopedskih bolesti te svojom zdravstvenom ponudom predstavlja jedan od najinovativnijih pristupa i opsega ortopedskog liječenja na tržištu.  

„S dolaskom dr. Miškulina, naša bolnica sada je još više prepoznata u liječenja lokomotornog sustava. Uvijek smo se vodili principima individualiziranog pristupa pacijentima i mogućnostima zaokruženog procesa liječenja. U tome nam ključnu ulogu igra ekspertiza ovakvih liječnika, dok im mi želimo pružiti bolničke resurse dostojne istinski kvalitetne medicinske usluge“, dodala je Arijana Hegediš Došen, ravnateljica Specijalne bolnice Arithera.  

Više informacija o uslugama doktora Mladena Miškulina u Specijalnoj bolnici Arithera, kao i mogućnosti rezervacije termina, proučite na: https://arithera.hr/usluge/ortopedija/ortopedija-dr-miskulin/

 | Author: PR Foto: PR  | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.