Zdravlje 31. kolovoza 2021.

Sofia Vergara ispričala kako joj je na rutinskoj kontroli otkriven rak štitnjače

Sofia Vergara otvoreno govori o preživljavanju raka štitnjače sa 28 godina
Foto: shutterstock Kad ste mladi i čujete tu riječ "rak ", odjednom krenete o svemu razmišljati", rekla je Vergara. “Ali pokušala sam ne paničariti i odlučila sam se obrazovati"
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sofia Vergara je u dobi od samo 28 godina otkrila da joj je dijagnosticiran rak štitnjače te je naglasila važnost rutinskih pregleda!

Tijekom televizijskog emitiranja emisije "Stand Up to Cancer", 48 -godišnja Sofia Vergara iskreno je progovorila o tome kako joj je dijagnosticiran rak štitnjače kad je bila u svojim 20-ima. U iskrenom govoru tijekom emisije, glumica "Moderne obitelji" objasnila je kako ju je spasila redovita kontrola.

“S 28 godina, tijekom rutinskog posjeta liječniku, liječnik je osjetio kvržicu na mom vratu. Napravili su puno testova kako bi na kraju otkrili da imam rak štitnjače”, rekla je Vergara. "Kad ste mladi i čujete tu riječ 'rak', odjednom počnete o svemu razmišljati", rekla je Vergara. “Ali pokušala sam ne paničariti i odlučila sam se informirati.” 

Možda te zanima... U videu otkrij kako i ti možeš imati noge poput Sofie Vergare Fitness

"Pročitala sam svaku knjigu i saznala sve što sam mogla o bolesti s kojom sam se borila." Vergara je također naglasila da su obitelj i liječnici tu da pomognu te da se nikada ne treba bojati osloniti se na njih. “Imala sam sreću da sam rak otkrila na vrijeme i da sam imala podršku liječnika i što je najvažnije, svoje obitelji. Puno sam naučila za to vrijeme. Ne samo o raku štitnjače, već sam naučila i da je u kriznim situacijama najvažnija podrška."

Vergara je završila svoju ispovijest podsjećajući gledatelje na sve što su prevladali u prošloj godini i kako će raku doći kraj samo ako radimo zajedno. “Aktivisti za ljudska prava izašli su na ulice diljem svijeta kako bi podržali socijalnu pravdu i jednakost. Ljudi su posvuda pojačali podršku malim tvrtkama i poduzetnicima u svojim zajednicama. Bolje nam je zajedno. A ako ćemo okončati rak, to će zahtijevati timski trud ", rekla je.

Sofia-Vergara2 Možda te zanima... Slatka tajna vitkosti Sofije Vergare Dijeta

Televizijski show "Stand Up to Cancer" 2021. prikupio je više od 143,18 milijuna dolara u Sjedinjenim Državama i Kanadi. Neprofitna organizacija osnovana je 2008. godine i od svog je početka prikupila više od 746 milijuna dolara.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.