Zdravlje 09. listopada 2020.

Shannen Doherty sprema oproštajno pismo za bližnje i odabrala pjesmu za posljednji ispraćaj

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zvijezda hit serije iz 90-ih 'Beverly Hills 90210' Shannen Doherty (49) trenutačno se bori sa zloćudnim rakom dojke te je zabrinula javnost svojim posljednjim izjavama.

"Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povrijedila - svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima", rekla je Shannen

"Nedavno je rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje. Također, pronašla je i pjesmu koju želi da joj svira na posljednjem ispraćaju, a riječ je o 'Tears in Heaven'. Znam u čemu želim otići na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povrijedila, svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je Shannen, a prenosi 24sata.

Možda te zanima... Shannen Doherty ima uznapredovali stadij raka Zdravlje

"Ne znam što me čeka kada izdahnem i kamo će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama gledati svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i grliti. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi i dobro i loše", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was a few years ago. Chemo resulted in hair falling out in clumps. I was devastated....I was sick, worried, stressed and the hair loss was just yet another reminder of how bad things were. I called @annemkortright and she said to me hang tight I’ll be right there. She jumped in her car, went and bought a shaver and got to me super quick. She made a horrible thing touching, funny, memorable, bearable. I have relied on her for countless years and she always shows up. Yes she’s beautiful but beauty is nothing if it isn’t outshined by the beauty inside. She radiates beauty from the inside and out. I know that my life is better with her in it. Many feel the same I’m sure but everyone should know that she is one of a kind. AM.... I treasure you, I depend on you and I love you so much. I hope I give back some of what you give to me and everyone else you impact. Thank you for being my friend. I love you to the moon and back. Damn isolation!! I wish I could be with you to hug you and share on this very special day.... the day you were born. Happy birthday. #bff #bananas #partneringood

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Shannen Doherty ima rak dojke u četvrtoj fazi. Rak dojke glumici je prvi put dijagnosticiran 2015. godine, a objavila je da je u remisiji 2017. godine. Otkrila je da joj se rak vratio prije godinu dana.

Četvrta faza je najnapredniji stadij karcinoma dojke i znači da se rak proširio na druge dijelove tijela izvan dojke, poput limfnih čvorova, kostiju i u nekim slučajevima na pluća, jetru i mozak. Iako se takvi uznapredovali karcinomi smatraju neizlječivima, neki tretmani lijekovima mogu produljiti život i ublažiti simptome. Liječenje ponavljajućeg raka je također različito od liječenja kada se bolest pojavi prvi put jer rak može postati otporan na kemoterapiju, a također su češće i nuspojave od kojih je jedna oštećenje živaca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.