Zdravlje Koronavirus - simptomi, prevencija i savjeti stručnjaka 14. rujna 2021.

Reperica Nicki Minaj zbunila svojim stavom o cijepljenju

Foto: www.instagram.com/nickiminaj/ ;Nicki Minaj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pjevačica Nicki Minaj nije prisustvovala Met Gali jer su organizatori tražili da svi gosti moraju biti cijepljeni protiv koronavirusa. To je pjevačicu potaknulo da objavi niz tvitova u kojima je iznijela proturječne stavove o cijepljenju te su neki njezini postovi postali izvor zabave.

Minaj, čije je pravo ime Onika Tanya Maraj-Petty, poručila je sljedbenicima da još uvijek istražuje cjepivo i da ne želi donositi odluku. "Žele da se cijepim za Met", tvitala je u ponedjeljak navečer 38 -godišnja Minaj. "Ako se cijepim to neće biti za Met. Bit će to jednom kad osjetim da sam dovoljno istražila cjepivo. Sada radim na tome. U međuvremenu, ljudi, budite na sigurnom. Nosite masku kako treba, a ne samo ovlaš", poručila je.

U dugom postu na Twitteru Minaj je otkrila da je bila pozitivna na COVID kada se pripremala za dodjelu MTV Video Music Awards 2021. Napisala je koliko joj je bilo teško što je morala biti odvojena od svog tada 12 mjeseci starog sina. "Znate li kako je to kad svoje maleno djetešce ne možete držati i poljubiti više od tjedan dana. I kako je djetetu koje naviklo samo na svoju mamu?",  napisala je Minaj na Twitteru.

Rekla je da će se možda cijepiti kada krene na turneju, ali da to ne želi napraviti kako bi prisustvovala Met Gali. Nastavila je pisati na Twitteru kako svatko sam mora donijeti odluku o cijepljenju, a ne da ga se sili i pri tom napisala još i: "Moj rođak se neće cijepiti jer je njegov prijatelj postao impotentan. Natekli su mu testisi. Djelilo ga je nekoliko tjedana od vjenčanja i onda je njegova djevojka sve otkazala. Zato, molite se i budite sigurni da je odluka vaša".

Mnogi su je ismijali zbog te objave o rođaku, jedna od šala je i da je na fotografiji njezin rođak koji se sapleo o svoje natečene testise i pao na Met Gali.

Iz Njezinih postova je jasno da ni sama ne zna što da misli o cjepivu (medicinska struka jasno opovrgava da cjepivo protiv koronavirusa uzrokuje impotenciju), ali je to nije spriječilo da napiše to što jest o impotenciji i cjepivu kao i da najavi da će se ipak cijepiti jer "mora ići dalje".

 

Nakon što je na taj svoj post dobila podijeljene rekcije svojih pratitelja, neki su pisali protiv cjepiva , ali ipak je većina podržala znanstveno potkrijepljene podatke o dobrobiti cjepiva, Minaj je promijenila ton i upitala ih - koje cjepivo preporučuju.

Ravnateljica CDC-a (Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti)  Rochelle Walensky rekla je da je više od 90 % hospitaliziranih pacijenata s COVID-19 u ovom trenutku necijepljeno. "Neki su se cijepljeni razboljeli, ali ozbiljna bolest je rijetka u toj skupini što je još jedan pokazatelj da su cjepiva protiv koronavirusa sigurna i učinkovita", izjavila je.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.