Zdravlje 17. rujna 2015.

Radionica ''Zašto nemam djece''?

Trudnica-Sretna
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogi prirodni, alternativni načini mogu pomoći parovima da poboljšaju svoju plodnost i dobiju zdravo dijete. Većina se tome okreće kad već medicina nema rezultata. Takvi parovi vrlo su ranjivi, stoga je ova radionica vrsta samopomoći ženama na tom putu, ali i muškarcima. Da bi ostvarili rezultat ili maksimalno povećali mogućnost za rođenje zdravog djeteta potrebna nam je: svjesnost, praćenje, istraživanje tijela, emocija i misli te svega što nas može blokirati u ostvarenju cilja.

Na radionici radit ćemo na razinama:

  • FIZIČKOJ – vaša plodnost, i zdravlje općenito ovise o energiji koju imate sada. U svakodnevici zaboravljamo na tijelo; gdje nas boli, zašto, što jedemo, da li dovoljno spavamo, brinemo li za sebe... Niti jedan automobil bez servisa i goriva neće nas dovesti do cilja. Vježbe za osvještavanje tijela, usmjeravanje  fokusa na nas same, ali i boljeg protoka energije dio su ovog programa.
  • EMOCIONALNO – vaša plodnost ovisi o emocijama koje hranite svakodnevno. Samo mir i radost podržavaju naše zdravlje, sve ostale emocije (strah, krivnja, ogorčenost, ljutnja, ljubomora,..) pokazatelji su da idemo u krivom smjeru i upozoravaju nas da se događa nešto što nam ne odgovara. Otkrivajući te emocije naučit ćemo ih transformirati, otpustiti, te svjesno stvoriti i pokrenuti optimizam, radost, ljubav i mir. Opuštanje, vježbe disanja i relaksacija dio su našeg fokusa.
  • MENTALNO – vaša plodnost ovisi o uvjerenjima koje imamo. Način razmišljanja, obrasce i uvjerenja stječemo kroz život, iz vrtića, škole, od roditelja. Neke obrasce sami kasnije otpustimo kao nepotrebne ili blokirajuće, a neke treba prepoznati (nisam dovoljno prisutna da budem mama, ne želim biti kao XY, nemamo dovoljno novaca za djecu i komforan život, djecu treba imati na kraju kad već imaš sve, porod boli i sl...).

Vrlo često planiramo svoj godišnji i više mjeseci unaprijed, zašto ne bismo svojoj plodnosti pristupili isto? Plodnost je nešto što treba istražiti (što je sputava, kako je možemo ojačati, koje naše kvalitete je podržavaju, koji ljudi oko nas, aktivnosti,..), posvetiti si vrijeme, osnažiti svoje tijelo, um i duh. Ova radionica osobno je putovanje žene na kojem će sama u sebi, ali i sa cijelom grupom otkrivati snagu, moć i veličinu neke nove sebe! Radionicu će voditi gđa Klara Benko – bioterapeutkinja karmičke dijagnostike, te Soulwork Life Coach. U svom radu kombinira zvuk, aromaterapiju, te energetski rad već 19 godina. I sama je iskusila iskustvo potrage za djecom tako s razumijevanjem može podržati žene na njihovom putu. Više informacija pogledaj na www.klarabenko.com

Predstavljanje radionice će se održati 03.10.15. u 12:30h, Mofit fitness klub. www.mofit.hr

Trajanje radionice je 7 mjeseci, a odvijat će se:

  • 17. i 31.10.
  • 07. i 21.11.
  • 05.12.

Termini za 2016. objavit će se naknadno. Cijena radionice je 500kn/mj (2 dolaska mjesečno, po 3h). Prvo predavanje – predstavljanje 3.10. je besplatno! Sve dodatne informacije možeš dobiti na telefon: 091 6612 092 ili email: klara.pensopositivo@gmail.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.