Zdravlje 10. kolovoza 2017.

Provjeri jesi li među 20 dobitnika ALVERA otopine za leće!

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odabrali smo 20 dobitnika ALVERA otopina za leće. Pročitaj jesi li među njima. Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Dugotrajno nošenje kontaktnih leća može izazvati iritaciju i oštećenja površine oka. Kako bi to spriječili, renomirana španjolska tvrtka Avizor 2009. godine počela je s istraživanjem ljekovitih svojstva biljke Aloe vera i njene sposobnost da štiti i obnavlja epitel na površini oka. Rezultat istraživanja je ALVERA - jedinstvena otopina za čišćenje i čuvanje mekanih kontaktnih leća posebno dizajnirana i testirana za nove generacije leća s velikom propusnošću kisika. Višegodišnja istraživanja pokazala su da Aloe vera, uz brojna poznata korisna svojstva, također štiti epitel ljudske rožnice oka od bakterijskih infekcija i ultraljubičastih zraka.

Nove generacije visokopropusnih silikon-hidrogelnih materijala uz brojne prednosti imaju glavni nedostatak brzog nakupljanja lipidnih i drugih naslaga, što im umanjuje optička svojstva i povećava mogućnost razvoja alergijskih i drugih reakcija. ALVERA je, osim zaštite stanica površine oka, pokazala i iznimno jak učinak u uklanjanju lipidnih i drugih naslaga na novim generacijama mekanih kontaktnih leća.

Dobitnici:

 1. Tea Kostanjšek
 2. Vesna Zver
 3. Irena baric-pilic
 4. Marija Markovsek
 5. Mira Pokrajcic
 6. Ivanka Ivas
 7. Melis Marinovic
 8. Irena Matkovic
 9. maja zlatar-pisacic
 10. Ljiljana Šambar
 11. Milijana Grujic
 12. Marta Barbir
 13. Kate Violic
 14. Jadranka Lujic
 15. Rea Lujic
 16. Katica Bukvic
 17. Suzana Pizeta
 18. Kristina Valkovic
 19. Lucija Botica
 20. Nikolina Varga

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.