Zdravlje 31. svibnja 2024.

Prijavite se, doznajte sve o dugovječnosti i ostvarite besplatne konzultacije nutricionista

Foto: Pexels

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

  • Poliklinika Aviva ponovno okuplja vrhunske liječnike i poziva vas na svoj Zdravljak
  • Tema je i više nego zanimljiva i glasi: „Doživjeti stotu!? Revolucija zdravlja: put ka dugovječnosti uz medicinu životnog stila."
  • Održava se u srijedu, 05. lipnja s početkom u 18:00 sati u Poliklinici Aviva, Trpinjska cesta 7
  • Broj mjesta je ograničen, zato, prijavite se i ulovite svoje mjesto!

Promjena životnih navika može utjecati na vaše zdravlje i dugovječnost, a neke bolesti se također mogu prevenirati uz pomoć preventivnih pregleda, pravilne prehrane te zdravog načina života. Naravno da želite doznati sve o tome, zar ne? Zato će vas zanimati informacija da Poliklinika Aviva organizira 8. Avivin Zdravljak na temu:  „Doživjeti stotu!? Revolucija zdravlja: put ka dugovječnosti uz medicinu životnog stila."

Na Zdravljaku će vrhunski Avivini stručnjaci objasniti koncept medicine životnog stila koji se temelji na: tjelesnoj aktivnosti i vježbanju, pravilnoj i uravnoteženoj prehrani, zdravim navikama i promjenama u načinu života, uspješnom upravljanju stresom i zdravim društvenim odnosima te na preveniranju kroničnih bolesti.

 | Author: Pexsels Foto: Pexsels

Vrlo konkretno će se dotaknuti i bolesti odnosno dijagnoza na koje možemo utjecati prehranom i koje zapravo možemo prevenirati odlaskom na redovite sistematske preglede. O svemu navedenom će otvoreno progovoriti Avivini stručnjaci:

Dr. Goran Šukara, dr. med. spec. interne medicine, subspecijalist reumatologije, objasnit će zašto su redovni sistematski pregledi važni, na koje bolesti možemo utjecati odlaskom na redovite sistematske preglede, ali i kako stojimo po pitanju karcinoma – koje vrste karcinoma se najčešće javljaju u Hrvatskoj i jesu li se ti karcinomi na neki način mogli spriječiti?

Magistra nutricionizma Katarina Robić otkrit će koje bolesti možemo prevenirati i na koje možemo utjecati uz pomoć prehrane te postoji li univerzalni jelovnik koji će pomoći kod alergije, dijabetesa, astme, masne jetre i kardiovaskularnih bolesti. Također, doznat ćete je li istina da mediteranska prehrana smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa tipa 2. 

Govorit će i Martina Štrk, mag. psihologije, a Aviva će također imati goste, glumicu Ankicu Dobrić te predstavnika Udruge za medicinu životnog stila, a Zdravljak će moderirati Dalibor Bosančić, urednik i voditelj emisije o zdravlju na Novoj TV. 

Avivin Zdravljak je jedinstvena prilika za sve zainteresirane da poslušaju kako usvojiti i održati zdrave životne navike te kako iste utječu na zdravlje i dugovječnost, a svi sudionici ostvaruju pravo na besplatne konzultacije nutricionista.

Za konzultacije je potrebno rezervirati termin. Zbog ograničenog broja mjesta, pozivamo vas da se prijavite putem e-maila na: marketing@poliklinika-aviva.hr.

Požurite i neka Avivin Zdravljak bude prvi korak u usvajanju zdravih navika! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.