Zdravlje Riješi se toksina i neugodnih simptoma candide 16. lipnja 2016.

Pravila natječaja 'Anticandida program'

Origo-Centar-1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Fond nagrada uključuje: jedan anticandida holistički detox program - CandidaControl“, u trajanju od mjesec dana (vrijednost 10.000 kn) za jednog čitatelja.

PRAVILA NATJEČAJA ''Osvoji anticandida-detox program!''

.ORGANIZATOR Natječaj ''Osvoji anticandida-detox program!''' raspisuje: Origo Centar d.o.o.,OIB: 24598378961, Sjedište: Franje Dursta 16, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji sa 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je Medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata).

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži od čitatelja da ispuni obrazac i napiše zašto žele sudjelovati u natječaju, raspisuje se u svrhu promocije  Origo Centar d.o.o.,OIB: 24598378961, Sjedište: Franje Dursta 16, 10000 Zagreb kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od četvrtka 16.6. do nedjelje 3.7.2016.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje: jedan anticandida holistički detox program - CandidaControl“, u trajanju od mjesec dana (vrijednost 10.000 kn) za jednog čitatelja.

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Zagreba, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 16.6. do 03.7.2016 u 23 sati., pronađu obrazac na portalu zdravakrava.hr, ispune obrazac i kliknu pošalji. Ispunjavanjem obrasca s pitanjima te osobnih podataka: Ime, Prezime, Adresa, Kontakt prihvaćaju se Pravila natječaja. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu od 16.6. do 03.7.2016.nakon čega slijedi uži krug odabira, a nakon toga konačan izbor 1 čitatelja/čitateljice prema izboru Organizatora. Čitatelji će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 24sata d.o.o. i Origo Centar d.o.o.,OIB: 24598378961, Sjedište: Franje Dursta 16, 10000 Zagreb.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.