Zdravlje 05. studenoga 2015.

Poseban popust za čitatelje na preglede!

Mod-Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tek u zadnjih 20 godina jedinstvene zdravstvene potrebe žena poprimaju pozornost znanosti kakvu zaslužuju. Složenost reproduktivnog sustava, oscilacije ženskih spolnih hormona i specifične potrebe tijekom trudnoće i dojenja su razlozi zbog kojih se nutritivne potrebe žene značajno razlikuju ovisno o razdoblju u kojem se ona nalazi

Procjenjuje se da se čak polovica kroničnih bolesti može spriječiti boljom brigom za zdravlje u svakoj životnoj dobi

Preporučeni pregledi u 20-ima i 30-ima

U 20-im i 30-im godinama života redovito kontroliraj krvni tlak i ostale čimbenike za razvoj bolesti srca i krvnih žila, barem dvaput godišnje posjeti stomatologa, a ako primijetiš promjene na koži, svakako otiđi na pregled kod dermatologa. Između 20. i 40. godine života preporučuju se sljedeći dijagnostički pregledi.

Preporučeni pregledi u 40-ima i 50-ima

Radi prevencije raka debelog crijeva, koji je drugi najčešći karcinomi u Hrvatskoj, muškarci i žene stariji od 50 godina trebali bi jednom godišnje obaviti digitorektalni pregled i test na okultno krvarenja u stolici. Od 40. godine nadalje počni češće kontrolirati i vid i sluh. Preporučeni pregledi u 40-tim i 50-tim godinama života.

Preporučeni pregledi u 60-ima i 70-ima

Ako u svojim 60-ima ili 70-ima imaš dijagnosticiranu neku kroničnu bolest, redovito odlazi na kontrole kod specijalista, a ne zaboravi ni ostale preglede s kojima se preporučuje krenuti već u ranijoj dobi, kao što ginekološki pregled kod žena i pregled prostate kod muškaraca. Pregledi u 60-tim i 70-tim godinama.

Posebna pogodnost za čitatelje Zdrave Krave

Modus Health Card je kartica s kojom možeš zaboraviti čekanje u redu za zdravstveni pregled i s kojom ostvaruješ nevjerojatne popuste od 10 do 40 posto na preglede i usluge u preko 150 nacionalnih poliklinika i stomatoloških ordinacija i ljekarni diljem Hrvatske. Uz to, u ovu je ponudu uključena i polica osiguranja od nezgode te jednom godišnje potpuno besplatan pregled ili usluga u jednoj od ustanova partnera. Kartica se prilagođava tebi – možeš izabrati onu koja stane u tvoj novčanik ili pak na mobilni uređaj instalirati aplikaciju, ali i biti vlasnik obiju verzija. Sve što trebaš jest odabrati pregled ili uslugu, pronaći tebi najbližu polikliniku i uputiti se onamo po svoj kraljevski zdravstveni tretman. 

Spektar usluga pokriva sve što bi mogla zatrebati, od anesteziologije, citologije, dermatovenerologije, kirurgije, ortopedije, pedijatrije pa sve do gastroenterologije. Cijena ove godišnje kartice iznosi 750 kuna, tj. 63 kune mjesečno. Za čitatelje Zdrave Krave osigurali smo poseban popust od čak 100 kuna te ćeš svoju karticu dobiti za samo 650 kn godišnje! Računica je jasna, Modus Health Card je kartica uz koju ćete biti u plusu i zdrava! 

Požuri što prije osigurati svoj primjerak, za sve informacije nazovi pozivni centar na broj 01/24 24 24 4 i za poseban popust od 100 kuna navedi kod: Zdrava Krava.

Požuri po svoju Modus Health Card karticu

Ukoliko posjeduješ karticu, dovoljno je na stranici www.modusinternational.hr potražiti popis klinika i usluga koje pružaju te se uputiti onamo, dok aplikacija za tebe pretražuje najbližu polikliniku prema mjestu gdje se nalaziš i vrsti usluge koja ti je potrebna. Važno je naglasiti u ustanovi u kojoj obavljaš pregled ili dobivaš uslugu kako si vlasnik Modus Health Card kartice ili pokazati zaslon svog mobilnog uređaja s otvorenom aplikacijom na kojoj je korisnički broj. Procedura je identična za kupnju u partnerskim ljekarnama, a popust se automatski obračunava na licu mjesta. 

Poseban popust od 100 kuna moguće je iskoristiti do 15.11.2015.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.