Zdravlje 24. lipnja 2014.

Video: Tribina o zaštiti kože

Melllanom2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledaj video reportažu s pete tribine Zdrave Krave koja se održala u Novinarskom domu u Zagrebu, a okupila je brojne hrvatske stručnjake i suradnike portala. Zbog atraktivne teme o pripremi kože na sunce, tribina je izazvala veliki interes posjetitelja, a o čemu se sve govorilo pogledaj u prilogu

Tribina Zdrave Krave na temu 'Zaštita kože od sunca' održala se pod pokroviteljstvom Laboratorija Vichy koji je osigurao poklon pakete za posjetitelje.

Stručni liječnici sudjelovali na tribini

Stručni suradnici koji su sudjelovali na tribini u Novinarskom domu su: prof. dr. sc. Mirna Šitum, primarijus, dr. med. (specijalistica dermatologije i venerologije; predsjednica Hrvatskog dermatovenerološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora; predstojnica Klinike za kožne i spolne bolesti KBC Sestre milosrdnice; pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo); dipl. ing. Nenad Bratković (magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije), dr. med. Zdenka Zorić (specijalistica dermatologije i venerologije iz Poliklinike Aviva), kozmetičarka Dina Dražić (vlasnica beauty centra Midi); Svjetlana Arh (direktorica stručna i znanstvene komunikacije Vichy) i fotografkinja Mare Milin.

Tribinu je vodila moderatorica i voditeljica Ivana Šundov Hojan, a uz edukativan razgovor razvila se i dinamična rasprava koja je potaknula publiku da sudjeluje i podijeli svoja iskustva vezana uz pripremu svoje kože za ljeto. Na kraju tribine su na zdravoj tomboli podijeljene vrijedne nagrade - poklon-paketi Capital Soleil, nevidljivi hidratantni sprej SPF 50, a Vichy je prvih sto posjetitelja sudionika tribine nagradio s Vichy Capital Soleil torbom za plažu, s mini 3 ml Capital Soleil BB kremom za zaštitu od sunca te s mini 3 ml Aqualia Thermal kremom.

Više o tribini pročitaj ovdje.

Video snimio i montirao: Davor Batisweiler

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.