Zdravlje 28. veljače 2024.

Poliklinike Affidea – sinonim za izvrsnost u pružanju zdravstvene skrb

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U 2023. godini Affidea je ponovno postavila standard izvrsnosti u pružanju zdravstvene skrbi, osvojivši brojne nagrade i priznanja koja ističu njezinu nepokolebljivu predanost sigurnosti pacijenata i inovacijama. Affidea je najveći europski pružatelj medicinskih usluga naprednog dijagnostičkog snimanja, ambulantne i onkološke skrbi s jedinstvenom mrežom s više od 340 centara u 15 europskih država, a u Hrvatskoj Affidea pruža liječničke usluge od 2008. godine djelujući s pet samostalnih centara, tri u Zagrebu (Affidea Čavka, Affidea Sveti Rok i Affidea Eljuga), u Splitu Affidea Kalajžić i u Šibeniku Affidea Vita. Tvrtka pruža širok spektar medicinskih usluga slijedeći najviše sigurnosne standarde na europskoj i svjetskoj razini. Uz predanost širenju svog portfelja kliničkih usluga, Affidea je 2023. godine uspješno dovršila 14 akvizicija u 8 zemalja dok je u Hrvatskoj akvizirala Polikliniku Eljuga.

 | Author:

Na čelu grupe Affidea Hrvatska stoji direktorica operacija Marijana Pašalić koja vodi tim od 140 ljudi. Marijana Pašalić naglašava da su ključ uspjeha jasni ciljevi i pravilno postavljena strategija te tim ljudi bez kojih se uspjeh ne bi ni ostvario.

„Prošlogodišnja postignuća pravi su odraz predanosti našeg tima izvrsnosti u zdravstvu. Njihova predanost ne samo da definira naš uspjeh, već i jača naše ciljeve da nastavimo napredovati i postavljati nova mjerila u branši. Naš cilj je biti dostupni tamo gdje nas pacijenti najviše trebaju, pružajući visokokvalitetnu skrb koja je sigurna, brza i pouzdana. Drago mi je što možemo ponuditi nove usluge i specijalizacije, što će dodatno osnažiti našu sposobnost da zadovoljimo sveobuhvatne zdravstvene potrebe zajednice.” – izjavila je direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska Marijana Pašalić.

 | Author:

Affidea grupa surađuje s više od 11 tisuća profesionalaca i svake godine obavlja više od 14 milijuna dijagnostičkih pregleda. Affidea je jedini pružatelj zdravstvenih usluga, koja je član Odbora radiološke dijagnostike tvrtke IBM Watson te Microsoft Clouda. Zbog svojih sjajnih praksi i iskustava u osiguravanju sigurnosti pacijenata, Affidea je postala najnagrađivaniji pružatelj usluga radiološke dijagnostike u Europi s priznanjima Europskog društva za radiologiju – više od 50% nagrada na EuroSafe-ovom zidu zvijezda pripada upravo Affideinim centrima. Affidea Hrvatska nagrađena je najvišom ocjenom na EuroSafe-ovom zidu zvijezda (EuroStars Imaging Wall of Stars), inicijativi Europskog društva za radiologiju za promicanje kvalitete i sigurnosti dijagnostičkog snimanja. Affidea Hrvatska je u posljednje tri godine uložila preko 20 milijuna eura u svoj rast i razvoj, uključujući akvizicije i nabavku najsuvremenije medicinske opreme, čvrsto se pozicionirajući kao lider u pružanju

visokokvalitetnih zdravstvenih usluga. Više o centrima i uslugama koje pružaju možete pronaći na službenoj Internet stranici affidea.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.