Zdravlje 15. prosinca 2017.

Osvoji super pametnu dizajnersku grijalicu Anna!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ispuni obrazac ispod članka, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti osvojiš grijalicu Annu! Anna povisuje svaku temperaturu u domu, a odlikuje je prekrasan dizajn i pametna tehnologija koja ima kontrolu temperature i automatsko gašenje.

Sezona pojačanog grijanja tijekom zime uzrokuje suhoću zraka koja može biti izuzetno problematična za one osobe koji imaju problema s dišnim putevima, kao i za djecu i bebe.

 | Author: PR Foto: PR

Najbolji izbor za sve koji cijene zdravlje

Jesi li znala da ovlaživači OSKAR ne samo da će osigurati blagostanje tijekom sezone grijanja i smanjiti suhoću zraka u prostorijama u kojima boraviš, nego će optimalna vlaga u zraku pomoći da se drveni parket i namještaj u sobi ne bi previše isušivali i tako uništavali? Važno je da staviš OSKAR ovlaživač na pravo mjesto, to jest na mjesto gdje najviše boraviš i spavaš. Kvaliteta zraka pomoću OSKAR ovlaživača je znatno bolja, pa je OSKAR najbolji izbor za svakoga tko cijeni svoje zdravlje i dobrobit.

Tihi rad, vrhunska kvaliteta i ušteda energije


Ovlaživače zraka OSKAR odlikuje izvanredno tihi rad, švicarski dizajn, vrhunska kvaliteta i ušteda energije. Oni rade na načelu isparavanja vode pomoću izmjenjivih organskih filtera i namijenjeni su za sobe od 30 m2 do 100 m2. OSKAR little je primjeran za prostore do 30 m2, OSKAR za prostore do 50 m2 i OSKAR big za prostore do 100 m2.

 | Author: PR Foto: PR

OSKAR i OSKAR BIG modeli imaju ugrađen higrometar te možete postaviti željenu vrijednost vlažnosti u sobi, tako da savršeno funkcioniraju automatski.

Svi modeli također imaju mogućnost aromaterapije u posebno dizajniranoj mokroj kaseti, ako želite lagano pročišćavati sobu. Ovlaživači zraka iz obitelji OSKAR također su pogodni za spavaće prostore, jer su izuzetno tihi i imaju noćnu funkciju, kao i za veće dnevne sobe.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih i međunarodnih nagrada potvrđuje (Reddot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF). .

Više o Oskaru saznaj na stranici Stadler Form.

Ispuni obrazac ispod članka, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti osvojiš grijalicu Annu od tvrtke Stadler Form! Pročitaj pravila nagradnog natječaja.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.