Zdravlje Simptomi i pomoć 25. srpnja 2017.

Odgovori na pitanje i osvoji ALVERA otopinu koja brine o tvojim lećama i očima!

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dugotrajno nošenje kontaktnih leća može izazvati iritaciju i oštećenja površine oka. Kako bi to spriječili, renomirana španjolska tvrtka Avizor 2009. godine počela je s istraživanjem ljekovitih svojstva biljke Aloe vera i njene sposobnost da štiti i obnavlja epitel na površini oka.

Rezultat istraživanja je ALVERA - jedinstvena otopina za čišćenje i čuvanje mekanih kontaktnih leća posebno dizajnirana i testirana za nove generacije leća s velikom propusnošću kisika.

Višegodišnja istraživanja pokazala su da Aloe vera, uz brojna poznata korisna svojstva, također štiti epitel ljudske rožnice oka od bakterijskih infekcija i ultraljubičastih zraka.

 | Author: Promo Foto: Promo

Nove generacije visokopropusnih silikon-hidrogelnih materijala uz brojne prednosti imaju glavni nedostatak brzog nakupljanja lipidnih i drugih naslaga, što im umanjuje optička svojstva i povećava mogućnost razvoja alergijskih i drugih reakcija. ALVERA je, osim zaštite stanica površine oka, pokazala i iznimno jak učinak u uklanjanju lipidnih i drugih naslaga na novim generacijama mekanih kontaktnih leća.

Više informacija o Alveri dostupno je na www.alvera.com.hr

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.