Zdravlje 21. ožujka 2013.

Novi broj mjesečnika Zdravlje IQ

Zdravlje_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Izašao je novi broj interaktivnog mjesečnika u PDF formatu kojeg listaš i čitaš online Zdravlje IQ. Potpuno besplatno na 130 stranica možeš čitati najnovije vijesti iz zemlje i svijeta o kojima pišu i govore eminentni stručnjaci

Ne moraš obući jaknu, uzeti novce niti otići do kioska - klikni samo na www.zdravljeiq.hr pa čitaj, gledaj i listaj na računalu, u udobnosti i toplini svog doma. Da, dobro si pročitala – listaj. Jer, ovo nije web portal, nego interaktivni online mjesečnik u PDF formatu kojeg čitaš i listaš online. Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta govore i pišu za tebe najeminentniji stručnjaci – liječnici, farmaceuti, nutricionisti, psiholozi, kozmetičari, vizažisti, savjetnici boljeg života uz pomoć vrsnih novinara i urednica redakcije 'ZdravljeIQ' i 'LjepotaIQ' magazina!

Čitaj u novom broju: Skini astigmatizam – do kraja, Jedi za oči, a ne očima, Novo u liječenju visokog tlaka, Želiš li pamtiti dulje i bolje? Možeš!, Muški problemi u intimnoj zoni, Druga strana kortikosteroida, Sanelina rasplesana terapija, Pij pametno, sokove, naravno, Prava veličina novih grudi, Savjeti za preživljavanje otkaza, I mirisi imaju boju.

www.zdravljeiq.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.