Zdravlje 21. siječnja 2014.

Novi broj magazina 'Moje zdravlje'

Mojezdravlje630
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne propusti u prodaji za samo 9.90 kuna novi broj magazina 'Moje zdravlje'. Pročitaj intervju s radijskom voditeljicom Antonijom Blaće koja otkriva kako je postala 'ovisna' o zdravoj prehrani i vježbanju

Oprezno s lijekovima 

Mučnina, proljev, glavobolja, svrbež, crvenilo, povraćanje, vrtoglavica... Ovo su samo neke od najčešćih nuspojava lijekova koje građani sve češće prijavljuju Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED). Statistika koju HALMED vodi zbog sumnji na nuspojave lijekova već osmu godinu zaredom pokazuje da je značajno veći broj prijava za nuspojavu zabilježen kod osoba ženskog spola, što je i karakteristika nađena u svjetskoj i europskoj bazi nuspojava.

Pacijenti najčešće prijavljuju nuspojave lijekova za živčani sustav, lijekova za kardiovaskularni sustav te lijekova za liječenje sustavnih infekcija. Sve o nuspojavama zbog lijekova pročitaj u novom broju magazina 'Moje zdravlje'. Poznata radijska voditeljica Antonija Blaće otkriva kako je postala 'ovisna' o zdravoj prehrani i vježbanju te kako zamišlja svoju svadbu. Donosimo i razgovor s doktorom Milomirom Ninkovićem koji je operirao predsjednika Ivu Josipovića.

Tretmani morskom vodom

Idealno je vrijeme i da se ode na tretmane morskom vodom poznatije kao talasoterapija jer u siječnju, veljači i ožujku more najbolje miriše, a i cijene su trenutno vrlo povoljne. Talasoterapija pomaže u liječenju brojnih bolesti, a preporučuje se i zdravim ljudima. Donosimo i priču o novoj metodi liječenja najčešće aritmije u nas - od nje boluje oko 40 tisuća Hrvata. Ako si pak među onima koje muči žgaravica, pročitaj sve o toj tegobi, zbog koje hrane nastaje, kako je spriječiti i kako liječiti. S poznatim liječnicima provjerili smo koliko smo blizu izlječenju raka.

Roditelji najbolje znaju koliko je teško tinejdžere stalno imati pod kontrolom, a donosimo najčešća pitanja roditelja i odgovore stručnjaka te stvarne ispovijesti o opijanju djece. Veljača je mjesec ljubavi pa smo pripremili priču kako prepoznati jeste li samo zaljubljeni ili se radi o pravoj ljubavi.

Kurkumom protiv bolesti

Jeste li znali da je poželjno konzumirati najviše 500 grama crvenog i procesuiranog mesa tjedno? Stručnjaci savjetuju koje meso odabrati i kako prepoznati svježe. Donosimo i priču o superzačinu kurkumi koji je vrlo cijenjen i pomaže u sprečavanju mnogih bolesti.

Provjerili smo i zašto je kozmetika u ljekarnama vrlo cijenjena, koje su joj prednosti, a koji nedostaci. Nismo zaboravili ni na rekreaciju pa pročitaj koji su treninzi pravi hit ove godine, a koji izlaze iz mode. Sve ovo i još mnogo više pročitaj u magazinu 'Moje zdravlje' u prodaji za samo 9.90 kuna.

Više info ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.