Zdravlje 10. listopada 2015.

Nikad lakše do savršenog osmijeha

Stim-Uspr
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dođi na Dan otvorenih vrata Štimac centra dentalne medicine te se uvjeri da je uz vrhunske stomatologe i najmoderniju tehnologiju zdrav osmijeh dostupan svima

Poklon bon od 1000 kuna

Osim što ćeš uvidjeti prednosti rada najmodernijeg dentalnog cetra, na Danu otvorenih vrata Štimac dentalnog centra u subotu 17. listopada očekuje te POKLON BON OD 1000 kuna popusta za tretman izbjeljivanja zubi.

Tražiš li najbolje mjesto za njegu i brigu o svojim zubima, mjesto gdje će te dočekati vrhunski stomatolozi koji rade s vrhunskim tehnologijama u najmodernijem interijeru, Štimac centar dentalne medicine pravi je izbor. Štimac centar dentalne medicine je u rujnu ove godine promijenio svoju adresu i otvorio novi centar dentalne medicine na adresi Nova cesta 3. Jedan je od najmodernijih centara dentalne medicine na ovim prostorima i predstavlja novu generaciju dentalne medicine. 

Najsuvremeniji centar

Vrhunski prostor centra dentalne medicine prvi je ovakav na našim prostorima, a u Štimac centru dentalne medicine ističu da su jedan od najsuvremenijih centara na području jugoistočne Europe. Najmodernije uređene ordinacije, najnaprednija tehnologija i naravno doktori s vrhunskim referencama, samo su neki od epiteta koji se vežu uz ovaj centar. Centar podržavaju najpoznatije svjetske kompanije kao što su američka korporacija KaVo, prestižna njemačka kompanija Sirona i mnoge druge. Prestižni nazivi upućuju na svjetski standard, no ovaj centar će ti ponuditi svoje usluge po nevjerojatno, ali istinito, povoljnim hrvatskim cijenama.

Povodom otvorenja Štimac dentalni centar pripremio je mnoštvo beneficija za posjetitelje. Dan otvorenih vrata održat će se u subotu 17. litopada od 10:00 do 19:00 sati, a povodom otvorenja centar je za sve posjetitelje pripremio POKLON BON OD 1000 KN koji ćeš moći iskoristiti za tretman izbjeljivanja zubi do 1.7.2016. Ovim poklon bonom ostvaruješ 50 posto popusta na ukupan iznos izbjeljivanja od 2000 kn. Bon možeš prenijeti i na drugu osobu u navedenom roku! Na danu otvorenih vrata vidjet ćeš što se danas u stomatologiji radi, dentalnu medicinu bez straha, na potpuno drugom nivou, a ne samo u percepciji pacijenta kao dosad. Moći ćete pogledati kako se radi izbjeljivanje zubi i zašto to nije štetan postupak za zube. Predočit će ti se dinamika i interakcija između pacijenta i doktora u jednom danu centra dentalne medicine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.