Zdravlje 04. travnja 2011.

Mudrost majčinstva - majke i kćeri

Majcinstvo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odnos majke i kćeri osnova je zdravlja svake žene. Knjiga “Mudrost majčinstva – majke i kćeri” donosi niz savjeta koji će ti pomoći u obnovi odnosa s majkom te postizanju optimalnog zdravlja i sreće

Majka je najsnažniji uzor

Knjiga “Mudrost majčinstva – majke i kćeri”, autorice Christiane Northrup, u izdanju Planetopije, istražuje odnos majke i kćeri koji je kamen temeljac zdravlja svake žene. Čak i prije rođenja, majka je prvo biće koje ti omogućuje da iskusiš što znači skrbiti za nekoga. Majka je naš prvi i najsnažniji ženski uzor

Kako bi postala optimalno zdrava i sretna, moraš postati svjesna na koji način povijest tvoje majke utječe i nastavlja dopunjavati tvoju svijest o zdravlju i životu. Svaka žena koja iscijeli samu sebe pomaže pri iscjeljenju svih žena koje su bile prije nje i onih koje će doći poslije. 

"Mudrost majčinstva" iznimno je djelo za svaku majku koja ima kćer i svaku ženu jer je kćer svoje majke. Kroz niz savjeta za ženu koja želi iscijeliti svoj odnos s majkom, knjiga ti  otkriva:

  • kako stvoriti zdrave prehrambene navike i spriječiti ozbiljnije tegobe i bolesti
  • istinu o cijepljenju i pravo značenje imuniteta
  • kako možeš promijeniti genetski predisponirane sklonosti
  • zašto je financijska samostalnog bitna za žensko zdravlje
  • kako pomoći razvoju zdrave seksualnosti i ljubavnih odnosa kod vlastitih kćeri
  • kako razviti samostalnost i zdravu obiteljsku povezanost
  • kako iscijeliti odnos s majkom

Više info o knjizi na: www.planetopija.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.