Zdravlje 30. listopada 2019.

MARVIS predstavio nove limitirane okuse svojih kultnih pasti za zube

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Anis, cvijet naranče, čokolada i višnja te rabarbara od sad su dostupni u obliku limitiranih okusa MARVIS pasti za zube, dok će okus anisa biti dostupan u standardnoj kolekciji koja sad broji osam neodoljivih okusa

MARVIS, svjetski poznati talijanski brend pasti za zube predstavio je četiri nova okusa - anis, cvijet naranče, čokolada i višnja te rabarbara. Zubna pasta s okusom anisa tako se pridružuje "standardnoj postavi" MARVIS pasti za zube koja broji sedam neodoljivih i iznenađujućih okusa dok će se paste za zube s okusom cvijeta naranče, čokolade i višnje te rabarbare moći pronaći u limitiranom izdanju za 2019. /2020. godinu.

Originalna aroma MARVIS paste za zube s okusom anisa (Anise Mint) spaja aromatične začinske note zvjezdanog anisa s izvanserijskom oštrinom mente. Ugodan i svjež, Anis Mint je osigurao svoje mjesto među, sad već kultnim okusima kao što su cimet, đumbir ili Amarelli Licorice Mint s okusom najfinijih slatkiša koje proizvodi talijanska tvrtka Amarelli.

 | Author: PR Foto: PR

Okus cvijeta naranče (Orange Blossom Bloom) povezuje cvjetne tonove sa svježinom mente za krajnji, eksplozivan okus u kojem se osjete još i limun i bergamot. Čokolada i višnja (Black Forest) će vas oduševiti intenzitetom čokolade koja se susreće s notama višnje, kako bi dobila slatki okus, a u tragovima se osjete i zelenu metvicu, Amaretto i marcipan. Posljednji, ali ne manje očaravajući okus rabarbare (Rhubarb), je jedinstveno osjetilno iskustvo koje objedinjuje karakterističnu aromu rabarbare s oštrom svježinom mente.

Formula MARVIS pasta za zube u sebi ne sadržava parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat. Osim što transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, paste za zube s Marvisovim potpisom namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. MARVIS paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr.

 | Author: PR Foto: PR

O Marvisu:

Marvis je brend rođen u Firenci, Italiji, a svojim je dolaskom obogatio tržište pastama za zube čija je inovativna formula zauvijek promijenila percepciju oralne njege i stila. Obiteljska firma je priznata kao djelatnost odobrena od strane FDA – a, a brend je zahvaljujući svojoj izvrsnosti prepoznat na svjetskoj razini. Marvis je uzdignuo, osnažio i promijenio pravila igre kada je riječ o samom konceptu pasti za zube, a oralnu njegu transformirao iz jednostavne svakodnevne rutine u ekskluzivno i unikatno iskustvo. 

O Delmerionu:

Delmerion je jedan od vodećih dobavljača kultnih brendova za njegu kože, kose i oralne higijene. Mijenjajući percepciju o ritualu njege tijela i duha, Delmerion mijenja stil života i uzdiže ga na višu razinu. Njegova vizija je biti kultni dio svakodnevne osobne njege svakog pojedinca. Delmerion strastveno vjeruje kako je ljepota neposredan pokazatelj stanja uma, duha i tijela. Kultura osobne njege tijela i uma je stil života koji budi dobru emociju, a dobra emocija pokreće svijet. Stoga je misija Delmeriona, kroz kultne brendove, svakom pojedincu osigurati da se osjeća dobro, snažno, moćno, a da hipnotički osmjeh na licima njegovih korisnika bude njegova najljepša nagrada.

 | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.