Zdravlje 13. travnja 2010.

Lectranal - zaštita od alergija

Lectranal
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezonske alergije muče gotovo četvrtinu populacije i njihova učestalost je u stalnom porastu. Lectranal - prirodni proizvod pomaže u borbi protiv sezonskih alergija, a osobito povoljno djeluje kod simptoma poput curenja nosa te crvenila, suzenja i svrbeža očiju

Obrambeni sustav organizma naša je najbolja zaštita od bakterija, virusa i drugih uzročnika bolesti. Strane tvari se jednostavno neutraliziraju i uklone iz organizma.

No, ponekad tijelo pogrešno protumači da je bezazlena tvar iz okoline (npr. pelud) opasnost te pokrene neprimjereno burnu obrambenu reakciju. Takva reakcija preosjetljivosti naziva se alergija. Najčešći oblik alergije je peludna alergija koja se još naziva i peludna groznica. Obično počinje u ožujku i može trajati sve do kraja listopada, a uzrokuju je peludi trava, stabala i korova.

Simptomi sezonskih alergija

Simptomi su: kihanje i šmrcanje, crvene i nadražene oči, natečenost nosne sluznice, nadražajni suhi kašalj i otežano disanje, ali i otežana koncentracija i loša kvaliteta sna.

Sezonske alergije muče gotovo četvrtinu populacije i njihova učestalost je u stalnom porastu. Alergijski poremećaji danas su peta najčešća kronična bolest, a posebno je zabrinjavajuće što su alergije sve učestalije u odrasloj dobi. Ako vas peludna groznica ometa u svakodnevnim aktivnostima - vrijeme je za Lectranal.

Lectranal - prirodno i dokazano rješenje u borbi protiv sezonskih alergija

Lectranal je inovativan, prirodan proizvod za ublažavanje i sprječavanje alergijskih simptoma koji djeluje vrlo učinkovito i ne izaziva pospanost. Sadrži ekstrakt biljke Astragalus membranaceus, aktiviran posebnom zaštićenim postupkom, koji se pokazao iznimno djelotvornim u suzbijanju alergija.

Učinkovitost Lectranala je dokazana kliničkim ispitivanjem - kod 89 posto pacijenata dovodi do poboljšanja, a osobito povoljno djeluje kod simptoma poput curenja nosa te crvenila, suzenja i svrbeža očiju.

Kada uzeti Lectranal?

Za najbolje rezultate, preporučuje se uzimati Lectranal prije očekivane pojave alergija. Tako ćete pripremiti svoj imunološki sustav i izbjeći pojavu simptoma ili smanjiti njihov intenzitet.

Ukoliko već imate alergijske simptome poput kihanja i šmrcanja, nadraženih i crvenih očiju, natečene nosne sluznice i otežanog disanja - potražite dvostruko snažniji Lectranal Acute.

U sezoni peludnih alergija ne morate se odreći šetnji i boravka u prirodi. Postoji i bolje rješenje – Lectranal i recite zbogom alergijama!

Lectranal i Lectranal Acute potražite u ljekarnama.

Savjetovalište, radnim danom od 9 do 16 sati na tel: 01 6379 400

Više info: www. lectranal.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.