Zdravlje 11. ožujka 2015.

Kandidom je zaraženo već 70 posto ljudi!

Kandida1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Često vas muči nadutost? Patite zbog nedostatka energije, lošeg imunološkog sustava, oskudnog libida, čestih promjene u raspoloženju, loše koncentracije ili probavnih smetnji? Jeste li se ikad pitali što je uzrok vaših tegoba? Za sve može biti kriva kandida!

Za sve može biti kriva candida!

Kandida je kvaščeva gljivica, prisutna u svakom organizmu, kod muškaraca i žena. Kada se količina naših korisnih mikroorganizama smanji, kandida prekomjerno poraste i uzrokuhje brojne tegobe. Simptomi prema kojima možemo prepoznati kandidu su:

  • nadutost i tegobe s probavom,
  • iscrpljenost i manjak energije,
  • problemi s koncentracijom i razdraženost
  • česte glavobolje,
  • problemi s kožom, ispadanje kose i listanje noktiju
  • često hladne noge i ruke

Riješite se opasne kandide u samo 30 dana! Odlična akcija za čitatelje internetskog portala Zdrava Krava: 30-Days Candida Solution s POKLONOM.

''Do raširene kandide može najčešće doći kod osoba koje su često izložene stresu i imaju narušen imunološki sustav, njihove su prehrambene navike loše zbog povećanog konzumiranja šećera, ugljikohidrata i alkohola. Ili kod onih koji se liječe antibioticima odnosno steroidnim lijekovima te osobe koje su izložene teškim metalima« kaže stručna savjetnica u trgovini Sensilab misli Zdravo, Polona Zbašnik. 

Besplatni test za otkrivanje kandide

Dogodilo vam se da ste osjetili tegobe, ali vam nitko nije znao objasniti uzrok za vaše poteškoća? Niste sami. Ako ste se pronašli u više od 3 simptoma, riješite besplatan test i provjerite je li kandida prekomjerno narasla u vašem tijelu. Klikni za test na kandidu 

Dijeta protiv kandide i namirnice koje pomažu

Dijeta za uklanjanje kandide traje barem pola godine, ona pomaže u poboljšanju stanja i zaustavlja prekomjernu kandidu u organizmu. No, tegobu možemo ukloniti cjelovito, pomoću dijete i prirodnog proizvoda 30-Days Candida Solution. Kombinacija prirodnih ekstrakata djeluje protiv kandide, dok su prvi rezultati vidljivi već nakon tjedan dana.

Sastojci su proizvoda 100% prirodni te imaju znanstveno dokazane učinke. Stoga vam uz kupnju 30-Days Candida Solution nude JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO – ako u 30 dana ne budette zadovoljni, iznos vam je kupnje vraćen. 

Odlična akcija za čitatelje: Isprobajte i u 30 se dana riješite candide. Akciju iskoristi ovdje.

AKCIJA u ljekarnama samo do 15.3.2015

Cjeloviti program 30 Days Candida Solution možete kupiti i u svim ljekarnama Farmacia u Hrvatskoj u posebnoj akciji -25% cijene.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.