Zdravlje Wellness 19. rujna 2019.

Kako se opustiti u Međimurju?

1/5
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljeto je na izmaku, a čini se kao da se sve odvilo u treptaju oka. Ako možda dosad niste stigli na godišnji odmor ili vam je on bio prekratak, jesensko je vrijeme idealno za opuštanje prije zime, i to u Međimurju.

Osim što jesen polako vadi šarenu paletu boja da oboji brežuljke i šume Međimurja, razlog za relaksaciju ovdje su LifeClass Terme Sveti Martin.

Mir i tišina međimurskih brežuljaka

Za pravi odmor potrebno se smjestiti u mirno okruženje, a to je vrlo jednostavno na sjeveru Međimurja. Terme Sveti Martin okružene su prirodom u kojoj je jedan od dominantnih zvukova lagani cvrkut ptica. Kvalitetan odmor podrazumijeva posvetu sebi i najbližima s kojima provodimo slobodne dane. Što to znači? Zamislite dan u kojem su vam jedine brige doručak, pa kupanje u termomineralnoj vodi i nakon toga lagana šetnja po šuštavom lišću. Vrijeme između toga popunite relaksirajućim trenucima, tretmanima opuštanja i uživanja.

 | Author: PR Foto: PR

Sve dobrobiti Magije Panonskog mora

Na prostorima Međimurja u davnoj se prošlosti nalazilo Panonsko more, a njegovi se ostaci mogu pronaći i danas u pojedinim dijelovima. Inspirirani njime, u Termama su osmislili paket naziva Magija Panonskog mora koji vas uvodi u Svijet zdravih užitaka kako biste se kući vratili puni energije. Sauna, tretman za tijelo, termomineralna voda, mindfulness meditacija, zdravi napici i obroci te različite rekreacije samo su neke od mogućnosti u sklopu vašeg boravka u Termama Sveti Martin. Saznajte i stanje svog organizma kroz 30-minutni scan te sklonosti određenim zdravstvenim problemima već prvi dan dolaska te ga poboljšajte kroz sve ono što paket uključuje.

 | Author: PR Foto: PR

Kada ste zadnji put očistili tijelo i um?

S vremena na vrijeme, potrebno je napraviti čišćenje organizma. Svijet sauna u Termama Sveti Martin jedan je od brojnih načina kako možete doprinijeti svom zdravlju na Quick detox vikendu. Vašem će tijelu pogodovati sauniranje idealno za detoksikaciju, a um odmoriti možete na mindfulness meditaciji i uz vježbe disanja. Ono što će vaše iskustvo sauniranja učiniti još potpunijim su i masažne pločice te pilinzi izrađeni u Termama Sveti Martin. Na bazi termomineralne vode, s domaćim sastojcima, ovi proizvodi iz kućne radinosti odličan su dodatak trenucima opuštanja.

 | Author: PR Foto: PR

Vrijeme je za zdravu prehranu

Briga o zdravlju podrazumijeva i brigu o onome što jedete. Zdrave, domaće i svježe namirnice odlična su nadopuna saunama, masažama i yogi, a u Termama sve nabrojeno imate u jednom paketu te ne morate ni o čemu brinuti. Odlučite li se za odmor u Svetom Martinu, svakog jutra čekat će vas bogati buffet doručka s lokalnim i svježim namirnicama, a svake večeri vege-detox večeru u Healthy Dining restoranu Le Batat.

 | Author: PR Foto: PR

I ne zaboravite na zabavne aktivnosti

Štetne tvari otpuštamo kroz kožu znojenjem, pa skoknite u fitness centar koji možete koristiti neograničeno. No, ne zaboravite i otpuštanje teških misli i iskoristite moć neograničenog kupanja u bazenskom kompleksu The Temple of Life. Više informacija potražite na https://www.termesvetimartin.com/hr/

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.