Zdravlje 17. veljače 2014.

Daj svoju preporuku za pedijatra!

Beba2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako imaš dobro iskustvo sa svojim pedijatrom i želiš ga preporučiti i drugima, napiši na forumu portala Klokanica.hr njegovo ime, gdje radi i zbog čega ga želiš preporučiti. Tako ćeš sudjelovati u stvaranju top liste pedijatara po preporuci roditelja koja će se objaviti početkom ožujka

Strpljenje i razumijevanje za dijete

Kako pronaći 'pravog' liječnika za svoju bebu, pitanje je koje si postavljaju mnogi roditelji, osobito kada se radi o prvom djetetu. Jedna je mogućnost odabrati pedijatra u najbližem Domu zdravlja, uz preporuku patronažne sestre koja dolazi u kućni posjet u prvim danima nakon povratka iz rodilišta.

Mnogi pak odabiru pedijatra na temelju preporuke prijatelja ili drugih roditelja iz susjedstva. Preporuke drugih roditelja mogu puno pomoći jer oni također očekuju od liječnika da ima strpljenje i razumijevanje za dijete, da bude osjetljiv na neke njihove potrebe ili da ima iskustvo s određenom tegobom.

Preporuči pedijatra!

Ako si zadovoljna pedijatrom kojeg si odabrala za svoje dijete, u raspravi ispod članka 'Preporučite pedijatra!' na Klokanici.hr napiši njegovo ime, gdje radi i zbog čega ga želiš preporučiti i po čemu je on 'dobar pedijatar'. Na temelju poruka roditelja, početkom ožujka će se na Klokanici objaviti top lista pedijatara po preporuci roditelja.

Više informacija potraži na Klokanica.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.