Zdravlje Simptomi i pomoć 24. listopada 2018.

Bubrežni ili žučni kamenci su tvoja boljka? Imamo rješenje

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ukoliko imaš problema sa žučnim ili bubrežnim kamencima, njihovo je liječenje najbolje započeti prirodnim lijekovima.

Tvrtka Medical intertrade d.o.o. zastupnik je i uvoznik prirodnih lijekova koji će vam u tom problemu uvelike pomoći – Rowachol i Rowatinex kapsule.

Možda te zanima... Dva tipa žučnih kamenaca i uzroci zbog kojih nastaju Zdravlje Možda te zanima... Čudesni šipak: Jača imunitet, čisti krv i pomaže kod bubrežnih kamenaca Hrana

Rowachol kapusle prirodno su rješenje za liječenje i otapanje žučnih kamenaca – pomažu u njihovu otapanju i uklanjanju. Rowachol povećava proizvodnju žući i opušta žučne kanale, što olakšava postojećim žučnim kamencima da izađu (budu istisnuti) sa žući van. Uobičajena doza je od jedne do dvije kapsule tri puta dnevno prije obroka. 

 | Author: PR Foto: PR

Rowatinex kapsule prirodan su lijek na bazi terpena učinkovit u terapiji kamenaca. Rowatinex pomaže u otapanju i uklanjanju kamenaca iz urinarnog trakta uz odličnu podnošljivost i jednostavnu primjenu. Namijenjene su za primjenu kod odraslih. Uobičajena doza je 1 kapsula od 3 do 4 puta na dan prije jela.

 | Author: PR Foto: PR

Prije upotrebe pažljivo pročitaj uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitaj svog liječnika ili ljekarnika.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.